Napi friss

Járai Máté: „Egyszer megpróbáltak kibérelni egy hétre”

A tévés-színész gyakran kap meghökkentő, szellemes vagy éppen hátborzongató rajongói üzeneteket.

A napokban furcsa üzenet várakozott Járai Máté online postaládájában, egy titokzatos nő ugyanis azt állította, hogy a színésznek valójában ő az édesanyja, de kisbabaként elrabolták tőle. Az elmúlt napokban a  történet még bizarrabb fordulatot vett. „Mióta közzétettem az üzenet tartalmát, több ismert ember  megkeresett, hogy ők is kaptak hasonló üzenetet ettől a hölgytől. Valószínűleg ő ilyen úton  próbál  kapcsolatba kerülni azokkal a hírességekkel, akiket kedvel. Ez azért rettenetesen veszélyes, mert lehet olyan, akiben valóban kételyeket ébreszt a felvetés – vélekedett a story.hu-nak Máté, aki jó pár hasonlóan furcsa üzenetet címzettje volt már. Feleségével, Járai Kírával üstökösként robbantak be a sztárvilágba, miután szerepeltek a Nyerő Párosban. A műsor akkori szériája azóta sem látott heves reakciókat váltott ki a nézőkből. „Elképesztő volt látni, milyen indulatokat generált a produkció. Szó szerint családokat szakított ketté. Egy nő azzal keresett meg a döntő előtt nem sokkal, hogy az édesanyjához költözik a finálé napjára, mert képtelen a férjével és a fiával együtt nézni az adást, mivel ők Rácz Jenőéknek szurkolnak, a hölgy és az édesanyja pedig nekünk. A két tábor pedig olyan mértékben megosztott, hogy jobbnak látta, ha elköltözik – osztotta meg.

Máté régóta vágyott az országos ismertségre, ami negyvenéves kora fölött köszöntött be számára. Talán emiatt is igyekszik bensőséges kapcsolatot ápolni a követőivel. A rajongói megkeresések többségére személyesen válaszol, még akkor is, ha egészen abszurd kérésről van szó. „Egyszer megpróbáltak kibérelni egy hétre. Egy családtól érkezett az üzenet, akiknek nagyon szimpatikus voltam a tévés szerepléseim alapján. Szerették volna, ha odaköltözöm hozzájuk és szórakoztatom őket. Ugyan az ötlet hízelgő volt, de visszautasítottam – mondta. – Maga a koncepció valóságshow-ként még működhetne is. Gondoljunk csak bele, az lehetne a műsor címe, hogy: Celebbérlés – tette hozzá nevetve.

Ahogy az ismert emberek többsége, ő is szép számmal kap segélykérő üzeneteket. Volt, aki ennek egészen kreatív formáját választotta. „Az illető elárulta, nagy kedvence vagyok, ezért elküldte nekem a különféle lejárt számlatartozásait kifotózva. Udvariasan megkért arra, válasszák belőle néhányat, és fizessek be, amennyit csak tudok – mesélte, de végül nem teljesítette a kérést.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!