Napi friss

Bogdányi Titanilla: „A lányom szerint megérdemelném, hogy találjak valakit”

Az egyik legkeresettebb szinkronszínésznő, most pedig az RTL műsorában, a Celebrandiban keresi a szerelmet. Nem titok: voltak kételyei, mielőtt igent mondott volna a felkérésre, szakember segítségét is kérte, mielőtt meghozta a döntést.

Bogdányi Titanilla a legfoglalkoztatottabb szinkronszínészek egyike, napi sorozatban is láthatták már a nézők – legutóbb az RTL A séf meg a többiek című produkciójában szerepelt –, a reality-k azonban elkerülték őt. Egészen mostanáig, hiszen a színésznő a Celebrandiban keresi majd leendő párját.

Esélyt akar adni a szerelemnek

Nem tagadja, némi hezitálás után döntött csak úgy, hogy belevág a kalandba. „Hajt a kíváncsiság és a kalandvágy. Szeretnék új embereket megismerni, szeretnék lehetőséget adni annak, hogy  megismerjek valaki olyat, akivel valami komoly is kialakulhat közöttünk – mondja a story.hu-nak Titanilla. – Mindemellett szakmai szempontból is érdekelt, mit tud adni egy ilyen típusú műsor.” Mivel érzékeny embernek tartja magát, van benne félsz, hogyan fogják megítélni őt a nézők. „Képes vagyok napokig pörögni vagy nem aludni egy-egy teljesen alaptalan kritika miatt is – vallja be. – Természetesen nem a negatív véleménnyel van a gond, hiszen nem tetszhet mindenkinek minden, de elfogadóbbnak kéne lennünk egymással. Ezért aztán fontolgatom, hogy mindenkit le fogok tiltani, aki nem tudja normálisan, építő jelleggel megfogalmazni a negatív kritikát. Az Instagram-oldalam nem egy demokrácia – teszi hozzá nevetve. Azt vallja, a testi és a lelki egészség szorosan összefügg, és utóbbira sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetnünk, „Mindenkinek kötelezővé tenném a pszichológust Magyarországon. Le kéne már számolnunk azzal a nézettel, hogy csak az megy oda, aki bolond. Én egyébként a családom a barátaim mellett a pszichológusom véleményét is kikértem, mielőtt elvállaltam volna a műsort.”

A Konyhafőnök VIP 7. évadában megmérettette magát (Fotó: RTL/Sajtóklub)

Bolondos anya-lánya páros

A 37 éves színésznőnek van egy 17 éves lánya is, akit egyedül nevel. „A tinikor nehézségein átbukdácsolva sokkal szorosabb lett a kapcsolatunk. Bolondos, lázadó anya-lánya páros vagyunk.” Mint mondja, Korina is örült, mikor elárulta neki, szerepelni fog a műsorban. „Nagyon cuki volt. Azt mondta megérdemelném, hogy végre találjak valakit.” Egyedülálló édesanyaként nem egyszerű az ismerkedés, de Titanilla úgy véli, csupán egy dolgon múlik az egész: nyitottnak kell maradni, ez a legfontosabb. „Erre nekem is mindig emlékeztetnem kell magam, egy-egy csalódás vagy rosszul elsült kapcsolat után, de meg kell próbálni, ha az ember társat akar találni.”

A véletlen találkozások ereje

A színésznő korábban az online ismerkedéssel is próbálkozott már, de nem jött be neki a párkeresés ezen formája. „Kétszer voltam fenn az oldalon, körülbelül egy-egy hónapot. Nekem nagyon idegen ez az alkalmazás. Egyrészt, a kémia, a humor, a személyiség nem jön át a képeken keresztül. Másrészt, hiszek a véletlen találkozásokban – mondja. –  Harmadrészt pedig többen azt hitték hamis profilról, illetéktelenül használja valaki a képeimet a nevemben, tehát annak, aki kicsit is ismert, ez iszonyatosan nehéz terep. De persze valakinek működik, ez tagadhatatlan – ismeri el.

Emlékezetes randevú

Bogdányi Titanilla nem tartja magát romantikus alkatnak, ám legemlékezetesebb randiján, mi tagadás, sikerült őt levenni a lábáról. „Kamasz koromban történt, a srác felvitt a Gellért-hegyi kilátóba, ott mécseseket rakott félkörben, és elővett egy rózsát. Még azt is tudta, hogy iszonyatosan fázós vagyok, ezért pokrócokat is hozott, betakart, majd kitöltötte a termoszból a kedvenc teámat. Nagyon aranyos volt.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!