Napi friss

Azurák Csaba – Visszatérne a tévézéshez, de „nem kapar érte mindenáron”

A Tények egykori híradósa jó ideje nem látható a képernyőn.

Azurák Csaba 18 éven át a TV2 oszlopos tagjának számított, ezért a 2019-es távozása mindenkit váratlanul ért. A váltás után kommunikációs és motivációs tréningeket tartott, majd jött a lehetőség a Budapest Honvéd focicsapatától, ott lett egy időre kommunikációs vezető. Manapság az üzleti életben tevékenykedik, illetve kommunikációs tréningeket tart. „Ma a média nem egy jó játszótér, jelenleg sokkal nagyobb előny nem benne lenni, mint benne lenni. Szinte bárhol vagy, kapsz egy stemplit. Nagy eséllyel bekerülsz ilyen vagy olyan fiókba. Az üzleti élet visszaigazolja ezt, nekem megrendeléseim, felkéréseim ma azért vannak, mert nem vagyok sehol” – világított rá a Tények korábbi műsorvezetője Szily Nóra Vendégoldal című műsorában.

Mindennek ellenére nem tartja lehetetlennek, hogy egy napon ismét képernyős lesz. „El tudom azt képzelni, hogy lesz olyan helyzet az életben, amikor ez újra megtalál, de annyi mindennel ajándékozott meg az élet, ami egy átlagembernek három életébe sem férne bele pont a tévé pörgése miatt. Ezért nem kaparok érte mindenáron. Ha ennyit adott az élet, azt is elfogadom. Talán ilyen szempontból nem vagyok eléggé nagyravágyó vagy ambiciózus – vélekedett Azurák. Két évtizedes televíziós pályafutása során teljesen elkerülték a botrányok, nem láttuk őt gyakran címlapokon, amit cseppet sem bán. – Alapvetően unalmas figura vagyok. Tehát a magyar újságírásnak nem a flitteres ruhában tripla szaltót ugró tagjai közé tartozom. Tudatosan. A fizimiskám, az alkatom, a szemüvegem, az öltönyöm nem is tette ezt lehetővé. Ugyanakkor lazább vagyok annál, mint ami a rólam alkotott kép. De a címlapok hajszolása soha nem érdekelt.”

Harmonikus magánélet

Azurák Csaba boldog házasságban él. Két lánya van: Hanna és Zsófi. A családnak van egy Rozi nevű kutyája, akit néhány éve fogadtak örökbe.

Kiemelt kép: Ványi Ákos/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!