Napi friss

Borbély Alexandra és Nagy Ervin – 2023 legszebb magyar lakása lehet az övék

Fotókon a házaspár budai lakása, ahová most bárki bepillantást nyerhet.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin csoda szép otthona sokakat lenyűgöz. A nagyméretű nyílászárók, hófehér falak, világos padlólapok finom eleganciáját tökéletesen kiegészítik a vintage bútorok, az üvegcseppekre emlékeztető csillárok vagy éppen a dzsungelmintás tapéta, amely Ervin nagylányának szobáját díszíti. A művészlak egy nagy kert mélyén, egy bel-budai társasház első emeletén található. A házaspár is azonnal beleszeretett annak idején, azt pedig, hogy a közel 100 négyzetméteres otthon korábban Galambos Erzsi otthona volt, jó előjelnek vették.

A lakás valóságos mesevilággá alakult Csáki Tünde enteriőrtervezőnek köszönhetően, de jól tükrözi a házaspár egyedi ízlését. Az sem titok – hiszen maga Alexandra is gyakran posztolt közösségi oldalán fotókat róla annak idején –, hogy a felújítások még jóval azelőtt elkezdődtek, hogy kiderült, bővül a család. 2022 tavaszán már épp az utolsó simítások zajlottak, amikor a vendégszobából végül babaszoba alakult.

Szeptemberben pedig kiderül, Borbély Alexandra és Nagy Ervin gyönyörű otthona nyeri-e a végső versenyt, ami az elle.hu-n extravagáns művészlakként szerepel 2023 legszebb magyar lakásai között, és akire bárki szavazhat is.

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!