Napi friss

Hegyi Barbara: „Isten őrizz, hogy celebnek nevezzenek”

Hazánk egyik legnépszerűbb színművésznője, mégsem vállal szereplést tévés műsorokban. Most elárulta, miért nem.

Noha Hegyi Barbara hazánk egyik legnépszerűbb színésznője, valamint több mint két évtizede boldog házasságban él Zoránnal, mégsem látjuk gyakran szerepelni őt a különféle tévéműsorokban. „Azok a műsorok, amelyeket manapság látunk a kereskedelmi csatornákon, nem igényelnek különösebb képességet, nagyon tanulságosak, de én nem szeretnék ebbe belefolyni, mert számomra idegen” – vallotta be a színésznő Lilu műsorában, a Makeup/Down legutóbbi adásában.

A színésznő több mint húsz éve a Vígszínház társulatának oszlopos tagja, úgy gondolja, a suszter maradjon a kaptafánál, azaz mindenki csinálja azt, amihez a legjobban ért. „Én a színész szerepét szeretném jól betölteni, helyesebben: jól kitölteni. Ha művésznek ítélnek meg, az tök jó, nagyszerű, de isten őrizz, hogy celebnek ítéljenek meg.” Főzőműsorba például kétszer is hívták már, el is gondolkodott rajta, de végül mindkétszer visszatáncolt. „Imádnám csinálni, de nagyon félnék, soha nem mennék. Ugyanis írtam két szakácskönyvet, és az borzalmas lenne, ha ott buknék meg, és kiderülne, hogy béna vagyok – magyarázta. – Csak akkor jönnék ki jól ebből, ha megnyerném, annak viszont nagyon kicsi az esélye. Ezért nem is mentem” – tette hozzá nevetve a színésznő.

Mint mondta, abban sem hisz, hogy tudnának olyat mondani, ami miatt meggondolná magát és mégis belevágna egy főzős versenybe. „Időnként rosszhiszemű vagyok az ilyen műsorokkal, hiszen itt nem csak arról lenne szó, ki hogyan főz. Nem az a lényeg, hogy az étel szép, jóízű, kitűnő, hanem még egy csomó minden: izgalmas személyességnek kell lenni, műsort kell csinálni, és így tovább. Ezért is nem mentem bele ebbe.”

Havi egy kozmetikus

A színésznő több évtizede a rivaldafényben éli az életét, külseje még ma is üde és fiatalos, éveket tagadhat le a korából. Saját bevallása szerint rapszodikusan foglalkozik bőre ápolásával, ám havonta egyszer mindig elmegy kozmetikusához. Aggodalmaskodni viszont emiatt nem hajlandó, teljesen megbékélt az idő múlásával.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!