Napi friss

Herceg Erika – Hiába jegyezték el, valószínűleg nem lesz esküvője

Holott a lánykérés mesébe illő módon zajlott.

Szinte a semmiből robbant be a köztudatba tavaly az énekesnő, és lett az egyik legnépszerűbb tehetségkutató ítésze. Mára sok ezres követőtábort tudhat magáénak, és remekül érzi magát Magyarországon, de sajnos ez nem volt mindig így. „Voltak az életemben olyan időszakok, főleg, amikor még nem volt a párom, hogy nem láttam értelmét az életemnek. És nem is bántam volna, ha meghalok. Nem féltem a veszélytől, egy dolog tartott vissza: a testvérem és a szüleim” – vallotta be az rtl.hu-nak adott interjúban Erika.

Szerencsére ez az időszak már a múlté, hiszen több mint öt éve boldog párkapcsolatban él egy titokzatos üzletemberrel, akit nem véletlenül nem mutat meg a rajongóinak. „Én értek máshoz is azonkívül, hogy kiteregessem a magánéletemet. Ráadásul ő sem akarja. Egyébként féltékeny típus vagyok, meg túl jó pasi ahhoz, hogy mindenki megismerje – mondta nevetve az énekesnő. Párja mindössze egy hónapos ismertség után mesébe illő módon kérte meg a kezét. – Egy repülőn ültem, amikor valaki megkopogtatta a vállam. Egy idegen átadott nekem egy levelet és egy dobozkát. A kézzel írott levélben a párom szerelmet vallott, a dobozban pedig egy eljegyzési gyémántgyűrű volt. De a legromantikusabb nem is ez volt, hanem hogy a következő járattal utánam repült Moszkvába.”

Hiába a pompás eljegyzés, az esküvő talán végleg elmarad. „Talán tíz éve álmodoztam még róla, de 35 évesen mar teljesen más értékeket képviselek. Eddig kétszer kezdtük el tervezni, nem jött össze. Most már szerintem nem lesz esküvőnk – árulta el az énekesnő. A házasságkötés mellett a gyermekvállalás kérdése sem nyomasztja őt. – Folyamatosan megkapom ezt a kérdést. Ha a jóisten megadja a babát, megszülöm, és örülni fogok neki, boldog leszek, de nem tervezem. Egyébként imádom a gyerekeket, de ha nem lesz sajátom, az sem baj.”

Szigorúan bánik magával

Herceg Erika nem tagadja, számára ugyanolyan fontos a külső, mint a belső értékek. Mint mondja, el kellett fogadnia, hogy 35 évesen sokkal szigorúbban kell bánnia a testével, mint korábban, ezért szigorú étrendet követ, figyel arra mit, mikor és mennyit eszik.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!