Napi friss

Kembe Sorel: „A lányom olyan, mintha a minifeleségem lenne”

A Jóban Rosszaban egykori színésze szingli, és nem is áll készen egy új kapcsolatra.

Kembe Sorelt iszonyatosan bosszantja a magyar celebvilág egy része, ezért bizonyos helyzetekben nem tudja megállni, hogy ne adjon hangot a véleményének. „Rosszul vagyok a celebektől, az olyanoktól, akik semmit nem csináltak soha. Vagy például egy fesztiválon táncolt kigyúrva valamilyen módon, és ettől lett híres. Mi a teljesítmény mögötte? Az önmagában nem teljesítmény, hogy valaki úgy néz ki, ahogy kinéz. Mi az extra plusz, amit én kapok ezektől a celebritásoktól? Ehhez képest mindenhol szerepelnek, és borzasztóan sok pénzt tolnak át a zsebükön. Én ezeket nem szeretem” – magyarázta a kongói származású színész Köböl Anita műsorában

Mindemellett az is kiderült ezen ismert emberek élet stílusáról is megvan a véleménye. „Mindegyik celebritásunk folyamatosan szerelmes, majd folyamatosan szakít. Fél évente változnak ezek a periódusok. 65 mozaikcsalád jön létre. Oké, hogy ez egy működőképes modell tud lenni, de ha mindenki csereszabatos, az biztos nem egyezséges egy gyereknek sem ” – mondta el Sorel.

Arra is kitért, mi különbözteti meg őt az általa nem igazán kedvelt celebektől. „Mögöttem vannak teljesítmények. Kijutottam az athéni olimpiára sportolóként, aztán felléphettem például a Vígszínházban vagy a Kamaraszínházban, annak ellenére hogy nem vagyok színész. Ezek valamilyen teljesítményt feltételeznek, mert ha ügyetlen vagy, nyilván kirágnak. Engem pedig nem rúgtak ki egyszer sem.”

A beszélgetés során a színész magánélete is terítékre került, mint mondja, jelenleg szingli, és nem is áll készen új kapcsolatra, de nem is érzi feltétlen szükségét ennek. „A lányom olyan, mintha a minifeleségem lenne. Nekem az összes érzelmi töltetet megadja, amire szükségem van ebben az élethelyzetben. Mininő igazából. Rengeteget tanulok az apaságból. Lehet, hogy általa lesz egy olyan nyitottság bennem, hogy mindenfajta súrlódást is elfogadva, elfogadjak valakit igazi társként” – árulta el Sorel.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!