Napi friss

A vidéki fiú, a szőke úrilány és a bájos várandós – Mi történt a Hair ikonikus szereplőivel?

Szomorú esemény ad aktualitást annak, hogy a világhírű filmmusicalről nosztalgiázzunk.

A George Bergert alakító Treat Williams (a kiemelt képen középen) a közelmúltban tragikus körülmények között hunyt el: 71 évesen motorbalesetet szenvedett. A többi ikonikus szereplő szerencsére jó egészségnek örvend.

John Savage – Harminc évvel fiatalabb nőt szeret

A vietnámi háborúba induló vidéki fiút, Claude­ Bukowskit alakító színészt a közönség A szarvasvadászból is ismerhette, és azóta több tucat filmben szerepelt. A nyáron lesz 74 éves. Két felnőtt gyereke van, és kétszer elvált. Másfél évtizede együtt él a nála több mint 30 évvel fiatalabb színésznővel, Blanca Blancóval.

Beverly D’Angelo – Pacino után magányos maradt

A szőke úrilányt, Sheilát alakító színésznő elmúlt 71 éves, ő is máig aktív, a Családi vakáció főszereplőjeként is szerették a nézők. Al Pacinótól lombik segítségével két gyereke született, Anton és Olivia 22 évesek. Pacinóval hat évig éltek együtt, jó ideje magányos.

Beverly D’Angelo és John Savage a Hair egyik legendás jelenetében (Fotó: Profimedia)

Annie Golden – Soha nem ment férjhez

A Hairben ki tudja, kitől teherbe eső, bájos Jeannie-t (a kiemelt képen balra a második) alakító színésznő énekesnőként is bizonyította tehetségét, és a Broadway színpadain is sűrűn szerepel. Sok más szerep mellett játszott a Narancs az új fekete című Netflix-sorozatban. 71 éves, és soha nem volt férjnél, gyereke sem született.

Dorsey Wright – Eltűnt Hollywoodból

Az afroamerikai srácot (a kiemelt képen balra) alakító színész ma 66 éves, és a nyolcvanas években hátat fordított a filmezésnek. Később a New York-i tömegközlekedési vállalatnál dolgozott, emellett reklámokhoz adta a hangját, de volt egy tőzsdei tanácsadó cége is. A magánéletéről semmit nem tudni.

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!