Napi friss

Kitálalt az exfeleség Hujber Feriről: „Nagyon-nagyon komolyan manipulatív ember”

A táncosnő szerint nem volt benne a pakliban, hogy így alakul majd a kapcsolatuk.

Tölgyesi-Khell Cynthia kendőzetlen őszinteséggel beszélt exférjével való kapcsolatáról, szerinte senki nem sejtette, hogy ebből házasság lesz. Pláne nem két gyerek. „Egyszerű ismerkedésnek indult, jól éreztük magunkat együtt. Ezt a történetet hónapok alatt le lehetett volna játszani” – vallotta be Cynthia a Palikék világa legújabb részében.

A színész és az UFO együttes egykori bombázója 15 évig alkottak egy párt. Cynthia nem tud jó szívvel visszaemlékezni erre az időszakra. „Nem igazán voltam önmagam abban az állapotban. A Feri színészként főleg egy nagyon-nagyon komolyan manipulatív ember. Azt mondja, amit te hallani szeretnél. Bele lehet kerülni azért a bűvkörébe elég rendesen. És nagyon sok olyan dolog volt, amire abszolút hogy nem voltam büszke, de szerintem a mai nap már fel se vállalnám.”

Visszatekintve, úgy látja, korábban ki kellett volna lépnie a kapcsolatból. „Nagyon sokáig magamra haragudtam, miért hagytam ennyi ideig húzni a dolgokat. Valami megváltástudatom volt Ferivel kapcsolatban, hogy ne vesszen el. Hullámvasút volt vele az élet, és egy idő után elképesztően elfáradtam. És akkor azt mondtam, hogy ez így már nekem nagyon sok. Ezért is váltunk el” – árulta el Cynthia.

A 2018-ban lezárult válási folyamat nem volt teljesen zökkenőmentes, de mára teljesen elásták a csatabárdot. „A közepénél felvett egy sima utat, és azóta akárhányszor beszélünk, akárhányszor találkozunk, mintha a legjobb barátok lennénk. Tavaly még a karácsonyt is együtt töltöttük.”

Hujbernek és Cynthiának két közös gyermeke van: a 8 éves Noa és a 14 éves Noel, aki talán apja nyomdokaiba lép. „Noel az első versmondó versenyét megnyerte, az osztályfőnöke szerint ha elkezd szavalni, akkor mint egy atomreaktor valami elindul. Gimnáziumba dráma szakra megy, ösztönösen a színészet fele szeretne menni” –mondta el a büszke anyuka, aki ugyan nem igazán örül fia ambícióinak, de mindenben támogatja őt.

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!