Napi friss

Az Anyatigrisek főszerelői az új sikerdarabról: „Sokat küzdöttünk magunkkal, volt sok sírás”

Tallós Rita rendezésében minden anyatípus magára ismerhet.

Van közöttük elvált, megfelelési kényszeres, munkamániás és folyton stresszes ügyvédnő, és naiv, mindenórás kismama is. Fehér Adrienn, Fekete Linda, Király Linda és Cseke Katinka játékában minden anyatípus magára ismer. Köztük Tallós Rita, a darab rendezője is. „Azt gondolom, úgy kell elengedni egy gyereket, hogy már három-négy évesen erre kell készülni. És akkor nincsen vele gond. Mert akkor van a baj, ha tíz körömmel ragaszkodunk hozzá, mert akkor soha nem lesz önálló. Az anyáknak mindig nagy felelőssége van ebben” – mondta a rendező.

A darabot a RaM-ArT Színházban rendezi Tallós Rita (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

„Engem az öcséim igazi anyatigrisnek hívnak. Bár még nem vagyok édesanya, mindig én voltam a gondoskodó, hiszen egy év, egy hónap és egy nap van köztünk. Szinte hármas ikrekként nőttünk fel egy olyan országban ahol a szüleink szinte a nyelvet sem beszélték. Le a kalappal, hogy ezt az anyukám egyedül csinálta végig velünk, miközben az apukám éjjel-nappal dolgozott. Számomra ő az igazi szuperhős” – teszi hozzá Király Linda (a kiemelt képen jobb szélen). „Nekem egyszer egy látó asszony azt mondta, hogy egy igazi anyatigris leszek. Azóta felneveltem két gyereket, egészségesek, és boldogan állnak az élethez. Mivel most már kirepülőben vannak, így a szerepem összes szegmensét belülről megélem. Sokat küzdöttünk magunkkal, volt sok sírás, amíg ez úgy tudott megszólalni, hogy közben szórakoztató darab lett” – magyarázta Fehér Adrienn (a kiemelt képen bal szélen).

Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu

„Éljék meg az emberek az anyaságot, legyen gyerekük, de legyen testvérük is. Mert egy testvérrel a fájdalomban, a boldogságban lehet osztozni. Én is nagyon sokáig könyörögtem az anyukámnak, hogy legyen sok testvérem” – vallja Fekete Linda (a kiemelt képen Fehér Adrienn mellett).

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!