Napi friss

Osvárt Andreát vérig sértették: „Kissé flegmán beszélgettek velem bizonyos műsorvezetők”

A színésznő fülében ma is ott csengenek azok a mondatok, amit a rosszakarói terjesztettek róla.

A harag rossz tanácsadó, szerencsére Osvárt Andrea nem kifejezetten bosszúálló típus. Mindenesetre nem felejtette el, amikor fiatal, kezdő színésznőként rosszindulatú megjegyzéseinek kereszttüzébe került egy itthoni, élő televíziós műsor során. Még Olaszországig is eljutottak azok a pletykák hozzá, amelyeket itthon maradt színészek és színésznők terjesztettek róla. „Volt egy kevésbé jól sikerült sorozat, Az első generáció, ami után nagyon csúnya cikkek jelentek meg. Meg interjúkban is egy kissé flegmán beszélgettek velem bizonyos műsorvezetők, amire a mai napig emlékszem. Úgyhogy őket akartam megcáfolni, hogy várjuk meg, ki nevet a végén. Befogtam a számat, feltűrtem az ingujjamat, és évekig hajtottam külföldön, hogy bebizonyítsam, nincs igazuk. Egyébként ez egy remek motiváció volt. Ma meg már úgy vagyok vele, hogy nagyon jól jártam azzal, hogy elmentem külföldre, ma már semmiféle sértettséget nem is érzek ezzel kapcsolatban. Jól vagyok a bőrömben, és itthon sem veszem el senkinek a munkáját, a színésztársadalom sem annyira utál már” – tett sokatmondó nyilatkozatot legutóbb az Abaházi Presszóban.

A műsorvezető hiába kérdezte, neveket nem mondott, de Andrea annyit elárult, azóta sem találkoztak, sőt nem is aktív már azóta az a személy, akire célzott. Arra azonban kíváncsi lenne, ma hogyan reagálna, ha találkoznának. „Még előfordulhat, hogy az élet úgy hozza, egy stúdióba kerülünk, és akkor kíváncsi leszek, milyen stílusban, milyen kedvesen fognak velem beszélni. Szerintem már el is felejtette azt, hogy húsz évvel ezelőtt milyen megjegyzést engedett meg magának a tévében, élőben.” A színésznő életében jelenleg nem a színészet kapja a főszerepet. Két és fél éve lakóhelyének, a Margit-negyednek közösségi fővédnökeként városfejlesztési programokon dolgozik, igyekszik a sok gazdátlan ingatlannak bérlőt keresni, próbálja a helyi embereket megismerni, és jobb közösséget formálni. És bár az elmúlt évtizedekben valahogy mindig csak a szakmai életére koncentrált, mostanában már a családalapítás is közelebbi célnak tűnik a számára. „Most a valós életben élek. Tényleg kapirgálok a kertben és virágokat locsolgatok. És nagyon harmonikusan élek: van szerelmem, akivel szeretnénk egymásra koncentrálni. Elégedett vagyok, és egyébként az anyai ösztöneimet kiélem máshol. Van egy családom, mert a társasházamra is úgy tekintek, mint a családomra. ”

Hollywoodi karrier

Tizenöt év sikeres olasz karrier után Osvárt Andrea Amerikában is szerencsét próbált. Eleinte azt hitte, ha nem lesz majd Oscar-díjas színésznő, azt a magyar emberek rossz szemmel nézik , de rájött, a legfőbb célja, hogy lerombolja az előítéleteket. Szerette volna bebizonyítani, tisztességes munkával is el lehet érni komoly sikereket, és úgy érzi, ez sikerült neki. „Az a híre Hollywoodnak, hogy ott le kell feküdni valakivel. Nálam ez nem így történt. Végigjártam a szakmai utat, és évek munkája után lépésről lépésre jártam ki a szamárlétrát, de be kellett, lássam, hogy vannak korlátok” – mondta a rádióműsorban.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!