Napi friss

Kiss Ernő Zsolt: „Minden évben kétszer ünneplem a szülinapom”

Az Ázsia Expressz tavalyi döntőse egy apró tévedés folytán januárban és júniusban is örömmel fogadja a szülinapi jókívánságokat. De az idei ünneplés más okból is rendhagyó volt.

A színész június 10-én ünnepelte a 39. születésnapját, ám sokan nem csak ilyenkor köszöntik fel. „Valaki egyszer beírta a Wikipédiára, hogy január tizedikén születtem, és ezt természetesen egy csomóan igaznak hiszik, ezért januárban is sokan szoktak felköszönteni. De én ennek is mindig nagyon megörülök, így legalább minden évben kétszer ünneplem a szülinapom – mesélte nevetve a story.hu-nak. Természetesen Ernő felesége, Nyári Darinka tökéletesen tisztában van a helyes dátummal, így jó előre gondoskodott Ernő előszülinapi meglepetésajándékáról. – Én imádom a meglepetéseket, ráadásul van egy egyezségünk Darinkával, hogy élményt adunk egymásnak, mert ez a legmaradandóbb. Ez most sem volt másképp. Otthon békésen üldögéltünk a kanapén, amikor a  feleségem bejelentette, hogy akkor indulunk. Szilvásváradra vettük az irányt, amit már régóta kinéztem magamnak. Jó volt kicsit kettesben megszökni a város zaja elől.”

Darinkával nemrég ünnepelték a házassági évfordulójukat (Fotó: Archív)

Az idei szülinap abból a szempontból is különlegesre sikeredett, hiszen ez alkalommal duplán ünnepelhetett a család. „A kislányunk táncvizsgája is pont erre a napra esett, így természetesen ezt is megünnepeltük, ami miatt, ha lehet, még boldogabb vagyok. Én a magam részéról nem vágyom nagy dolgokra, de az apró meglepetésekért odavagyok. Egyébként is szeretjük elhívni a családot, sütögetni a barátainkkal, de ha ilyen nemes alkalom nyílik rá, az még jobb.” Sokakkal ellentétben Kiss Ernő Zsolt megbékélt az idő múlásával, ahogy az elért eredményeire sem panaszkodik, sőt! „Egyáltalán nincs bajom a korommal – szögezi le. – Sokat dolgoztam azért, hogy itt tartsak, ahol tartok, semmiképpen nem mennék visszafele, de előre sem. A magánéletemben és szakmailag egyaránt jó helyen érzem magam.”

Irány Franciaország!

A háromfős család még idén nyáron Párizsba utazik, ahol a legendás Disneyland kavalkádját fedezik majd fel. „Ez már mindannyiunknak régi vágya volt. Alig várjuk!”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!