Napi friss

Schumacher Vanda – Így éri el, hogy felfigyeljenek rá a gazdagok

Ezúttal Cannes-ból jelentkezett be a fiatal tévés-színésznő, videón keresztül osztott meg pár életvezetési tanácsot a követőivel.

A ValóVilág egykori háziasszonya ismét felkavarta az állóvizet legutóbbi TikTok-videójával. A Hogy juss ki a filmfesztiválra sorozatával egyfajta útmutatást ad a követőinek arról, hogy például milyen trükköket kell bevetni ahhoz, hogy a gazdag emberek felfigyeljenek valakire. Az egész napját pár percben bemutató Vanda most éppen Franciaországból jelentkezett be. „Nyilván azért jöttem Cannes-ba, mert itt azért az ember elég könnyen barátkozik, mindenki a filmiparban dolgozik – magyarázta, miközben egy feltűnő nadrágkosztümben rótta az utcákat a gyönyörű városban. – Van egy ilyen szokásom, hogy bárhol is járok a világban, mindig a legdrágább vagy a legelegánsabb kávézókba ülök be. Ez egy nagyon jó taktika – ecsetelte egy Giorgio Armani kávéház teraszán ülve a Celebrandi leendő szereplője. – Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy a mai világban a kapcsolati rendszer az egyik legfontosabb. Lehetsz te akármilyen tehetséges, ha nem veszed magad körbe jó emberekkel. A legkönnyebb módja, hogy tartozz egy társadalmi réteghez, hogy ha ugyanoda jársz, ahova ők is. Ha mindennap látják a csinos fejedet ugyanabban a kávézóban, étteremben, boltban és utcában, akkor egy idő után valahogy spanokká váltok.”

@vandaschumacher

Cannes filmfesztival+ pár tipp 🎬 #filmfestival #manifesztacio #film #egynapvelem #cannesfilmfestival #gyerevelem #vlog #motivation #armani #armanicafe #giorgioarmani

♬ original sound – SchumacHERO

Kiemelt kép: RTL Sajtóklub/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!