Napi friss

Oroszlán Szonja: „Sokan, sokszor próbáltak leláncolni, de engem nem lehet”

A színésznő saját bevallása szerint is nehezen viseli, ha kalitkába akarják zárni.

Oroszlán Szonja életét, a mindennapokhoz való hozzáállását nagyban meghatározta, ahogy gyerekként nevelkedett. „Egyke kislány vagyok, ez magával hozta, hogy nem kellett versengenem testvérekkel a szülői szeretetért – fogott bele a színésznő az Utazás a lelked körül című műsorban. – Ugyanakkor nekem a legjobbnak kellett lennem mindenben. Ilyen neveltetést kaptam. Az volt a minimum, hogy jó vagy valamiben. Jónak lenni valamiben volt a normális, a legjobbnak lenni az a dicséret.” A szigor és a magas elvárások ellenére máig nagyon hálás a szüleinek, hiszen ez a neveltetés több olyan tulajdonsággal ruházta fel, amit manapság kamatoztatni tud. „Ez a szigor kitartásra, szorgalomra és küzdelemre nevelt. Azért tartok ma ott, ahol tartok, mert volt mögöttem egy kőkemény hajtás. Mindeközben ők nagyon komoly támaszaim, akik megalapozták a magabiztosságamat, amelynek hála bele tudtam állni különféle nehéz helyzetekbe.”

Talán pont ennek a fegyelemnek is köszönhető, hogy  Oroszlán Szonja nehezen mond le a szabadságvágyáról. „Sokan, sokszor próbáltak leláncolni, de engem nem lehet, egyszerűen kitörök. Ha kényelmetlen egy helyzet, elkezdek szorongani, nem tudok viselkedni, viszketegségem lesz, és végül kitörök, mint egy állat a kalitkából. Fizikai képtelenség engem visszatartani – hangsúlyozta Szonja, aki a beszélgetés során arról is mesélt, mi volt az az emlékezetes gyerekkori élménye, ami meghatározza az életfilozófiáját. „Annyira rövid az életvonal a kezemen, hogy kiskoromban valaki megjegyezte, korán fogok meghalni – idézte fel az első hallásra igen szörnyű emléket. – Én még ilyen rövidet embernél nem láttam. Valószínűleg ezt elfogadtam annak idején. Éppen ezért azt válaszoltam, hogy akkor jól kell magam érezni! Szerintem érdemes néha úgy lefeküdni, hogy az ember belegondol, ha holnap nem kelek fel, akkor is jó volt?”

Nincsenek véletlenek

Oroszlán Szonja hisz a sorsszerű találkozásokban. Úgy véli az sem véletlen, hogy megismerkedett a volt  férjével, mert általa ismerkedett meg az állatgyógyászattal, ami mára egyértelműen a szenvedélyévé vált.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!