Napi friss

Kevin Costner – Állítólag sokkolta a felesége döntése

Közel két évtized után három legkisebb gyerekének anyja elhagyta a színészt. Vajon hűtlenség vagy munkamánia a válóok? Esetleg a kettő együtt?

A színész szóvivője meglehetősen furcsán fogalmazott, amikor bejelentette a válást: Costner a „befolyásán kívül eső körülmények miatt nagyon szomorúan kénytelen részt venni a házassága felbontásában.” Csak találgatni lehet, ez pontosan mit jelent. Annyi biztos, hogy a 68 éves filmsztár húsz évvel fiatalabb felesége, Christine Baumgartner váratlanul adta be a válókeresetet, és lépésével Costnert is meglepte.

A színész és felesége 2004-ben esküdtek (Fotó: Getty Images)

Az első hírek szerint az asszony megelégelte, hogy híres férje évek óta hosszú hónapokra magára hagyja őt a három gyerekükkel, miközben az otthonától távol forgatja a Yellowstone­ című sikersorozatát, amelyért idén év elején Golden Globe-díjat is nyert. ­„Christine sokszor jelezte, hogy ő ezt így nem csinálja tovább, de süket fülekre talált” – mesélik ismerősök. Közben felröppent az a hír is, hogy hűtlenség állhat a háttérben. Tény, hogy Costner­ első házassága azért bomlott fel, mert a körülrajongott sztár félrelépett. Sőt annak idején egy masszőrnő azzal vádolta meg, hogy zaklatta egy skót luxus­szállóban – méghozzá a nászútja alatt, miközben a mézesheteiket töltötték Christine-nel… A színész tagadja, hogy félrelépett volna.

Három gyerekkel költözik

A színésznek van négy felnőtt gyereke a korábbi kapcsolataiból, válófélben lévő csemetéi azonban még kiskorúak: Cayden 15, Hayes 14, Grace pedig 12 éves. Az asszonynak kell elköltöznie a gyerekekkel, de a felügyeleti jog közös marad.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!