Külföldi sztár

Kevin Costner: „A feleségem azt mondta, ’ha észhez tértél, gyere vissza’”

Több mint húsz éve boldog Christine mellett, pedig annak idején majdnem megfutamodott az esküvő elől.

Az idei Oscar-díj-átadó egyik házigazdája volt a 67 éves színész, akit az utóbbi években a sokat dicsért Yellowstone sorozatban lehet látni. A 2018 óta futó szériában a hetven felé is sármos Costner a földjéért és a családjáért küzdő özvegy birtokost játszik, most készül a széria ötödik évada. A forgatásokon éppúgy sokat ül lóháton, mint a való életben, és hasonlóan egy hatalmas ranch, valamint egy népes família ügyes-bajos dolgaival foglalkozik. Ugyanis Coloradóban, a Sziklás-hegység lábánál ő maga is egy 65 hektáros birtokon él, három tó és egy folyó mellett, mint meséli, olyan ott a táj, mint egy álom.

Félt újra belevágni az apaságba

Costner a feleségével és három kamasz gyerekükkel lakik a természet ölelésében felépült pazar házban. Párjával, a nála két évtizeddel fiatalabb Christine Baum­gartnerrel immár több mint húsz éve van együtt. Pedig annak idején kis híján örökre elváltak az útjaik. Ugyanis a kapcsolatuk elején már 50 felé közelítő színész, akinek addigra volt négy gyereke az előző kapcsolataiból, azt mondta Christine-nek, hogy nem akar többé apa lenni. A fiatal nő viszont családra vágyott, ezért négy év után szakítottak. „Egyszerűen féltem újra belevágni. Christine azt mondta: ’Várok rád, de nem sokáig. Ha észhez tértél, gyere vissza.’ Én meg hamar rájöttem, mekkora ökör vagyok. Inkább elveszítek egy csodálatos nőt, aki a társam lehetne, csak, mert nem merek rábólintani egy gyerekre? Itt el is dőlt a dolog” – mesélte őszintén Costner.

Christine Baum­gartnerrel három gyerekük született (Fotó: Getty Images)

Rengeteg hely van a szeretetnek

A házaspárnak végül két fia és egy lánya született. Cayden nemsokára 15 éves lesz, Hayes 13, Grace pedig a nyáron tölti be a 12. évét. „Filmezni varázslatos dolog, de a gyerekeim ezerszer fontosabbak és sokkal büszkébb vagyok rájuk, mint bármilyen mozira, amit valaha csináltam – mondja a filmsztár. – Amikor az első megszületik, azt hiszed, senkit nem lehet ennyire szeretni, aztán jönnek sorban, és rájössz, hogy de, mindegyiküket ugyanannyira szereted. Rengeteg hely van a szeretetnek!” Costner felesége 47 évesen amúgy csak kilenc évvel idősebb a színész elsőszülött lányánál, a 38 éves ­Annie-nál, aki az első házasságából, Cindy ­Silvától született. Abból a frigyből szintén három gyereke van: a rendező-producer Annie mellett a 36 éves Lily, aki színésznő, és a 34 éves Joe, aki szintén színészként igyekszik boldogulni.

Tudni kell kimondani: bocsánat!

A két házasságából született hat gyereke mellett Costnernek még egy fia született: a 26 éves Liam édesanyja egykori barátnője, Bridget Rooney, akivel a válása után egy-két évig volt együtt. Amikor a jó házasság titkáról kérdezik, a sztárnak megvan a válasza. „Fontos, hogy képesek legyünk bocsánatot kérni. Ahogy azt is kimondjuk egymásnak, hogy szeretlek, ugyanúgy azt is ki kell tudnunk mondani: ne haragudj. Még akkor is, ha néha úgy érezzük, nekünk volt igazunk” – fejtette ki.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!