Napi friss

Csonka Andrást megviseli Lang Györgyi halála: „Szégyellem, hogy ebben nem álltam igazán mellettük”

Lesújtotta a hazai hírességeket, hogy a Pa-dö-dő énekesnője örökre lehunyta a szemét. Egymás után osztják meg érzelmes búcsúikat.

Mindenki lesújtott a hír, miszerint hosszan tartó betegség után, május 20-án Lang Györgyi örökre lehunyta a szemét. A sztárvilágot is megrendítette az énekesnő halála, többen fogalmazták meg gondolataikat a közösségi oldalaikon. „Györgyi, szerinted mit tudunk most kezdeni ezzel az egésszel? – értetlenül állt a hírhez Csonka András. – Szerinted meg tudjuk egyáltalán érteni, fel tudjuk fogni, el tudjuk fogadni, hogy ennyi volt? Mondom ezt úgy, hogy tisztában vagyok az előzményekkel, az évek óta ismert tényekkel.” Csonka Pici valósággal csodálta az énekesnőt, és azt, ahogyan kitartottak egymás mellett Falusi Mariann-nal. „Szégyellem, hogy ebben nem álltam igazán mellettük. Zavarban voltam a helyzettől, attól, hogy úgy teszek, ha találkozunk, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, pedig alig szóltál pár szót, de tudtam, hogy te is, éppúgy ahogy én, utálod a sajnálkozást. Te a stroke előttig valóban azt mutattad, teljes életet tudsz és akarsz élni. Olyat, amit sokan egészségesen sem vagyunk képesek megtenni” – írta Instagram-oldalán közzétett a búcsúlevelében.

Csonka Andráshoz hasonlóan Balázs Andit is lesújtotta Györgyi halála. „Az éjjel alig aludtam, Györgyivel hallgattam beszélgetéseket, riportokat. Közben ez a kép született. Megfestettem azt a helyet, ahol elképzelem őt mostantól. Hiányozni fog. Nagyon” – osztotta meg Balázs Andi az érzelmes gondolatait a tragédia másnapján, az elkészült festményt a színésznő TikTok-oldalán lehet megtekinteni. „Lang Györgyi! Annyira szerettem a hozzáállásodat bármihez! A széphez, a jóhoz, a hülye politikához, magadhoz, a barátokhoz, a betegségedhez!” – búcsúzott Tilla is egy vele és Kulka Jánossal készült közös képpel.

Kiemelt kép: Steindl Gabriella/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!