Napi friss

Sztárok, akik munkából mentek szülni

Van, aki még nyolc hónapos terhesen is dolgozott, más úgy döntött, hamarabb leteszi a munkát.

Erős Antónia – Szellő visszavárta

A RTL híradósa 2009-ben ikrekkel volt várandós. Cukorbetegsége miatt fokozott orvosi felügyelet alatt állt, de ez sem hátráltatta a munkában. Július 29-én hozta világra Szonját és Matyit, ő pedig június 22-én ült szülés előtt utoljára a hírolvasói székben. Kollégája, Szellő István egy csokor virággal búcsúztatta Antóniát, azzal, hogy mihamarabb visszavárja a stúdióba.

Liptai Claudia – Jelzett a baba

Fiával, Marcival a szíve alatt vállalta 2016 őszén a Sztárban Sztár című show-műsor zsűrizését, de a döntőben már nem volt képernyőn. „Elérkezett a pillanat, amikor a kisfiam azt súgja belülről, hogy most már inkább otthonról, egy fotelből nézzük a Sztárban Sztárt és a világot – nyilatkozta akkor Claudia. – Ő pihenne egy picit, mielőtt megérkezik a mi világunkba. Mindig is mondtam, hogy addig fogok dolgozni, amíg az állapotom és az érzéseim engedik. Köszönöm a TV2-nek és a kollégáimnak, hogy támogatnak ebben.” A csatorna egyébként fel volt készülve erre a helyzetre, és három héttel a szülés előtt Claudia helyére Ábel Anita ugrott be.

Fésűs Nelly – Bemutatója is volt

A színésznő negyvenkét évesen várta kisebbik gyerekét, Elzát, és végig aktív maradt a várandósság alatt. Akkoriban egy realityshow-ban is szerepelt párjával, Vajtó Lajossal, és nyolc hónapos terhesen még színházi bemutatója is volt. Nelly a Dívák nevű formációval is vállalt fellépéseket. „Azt szoktam mondani, hogy aki megrendeli a Dívákat, három áráért négyet kap” – viccelődött a TV2 magazinműsorában annak idején.

Kiemelt képek: Tóth Beáta/fotocentral.hu; TV2; RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!