Napi friss

Peller Mariann a teraszon ülve jött rá, hogy szerelmes akar lenni

A műsorvezető azt is bevallotta, volt olyan nehéz időszaka, amikor legszívesebben előre ugrott volna az időben, egészen az élete végére.

Izgalmas kérdésről vitáztak a pénteki Reggeliben: visszapörgetnénk-e az idő kerekét, ha lehetőségünk lenne rá? Peller Mariann szavaiból kiderült, neki is vannak olyan események az életében, amit utólag ma már talán másképp csinálna. „A megszokott dolgokhoz ragaszkodtam, és az tényleg nem szerencsés, mert nem hagysz teret annak, hogy valami új, valami izgalmas dolog bejöjjön az életedbe” – vélekedett a tévés. Mondandójának pedig már csak azért is van súlya, mert pár hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy kilép a házasságából.

A beszélgetés során aztán az is szóba került, mi lenne, ha nem vissza, hanem előre pörgethetnénk az időt. Peller Mariann erről így vélekedett: „Én a húszas éveim alatt is vártam, hogy elérjem a harmincat. És most a harmincas éveim alatt sem azt éreztem, hogy fú, de visszaforgatnám az időt, meg úristen, mi lesz – idén nyáron leszek negyven –, hanem azt érzem, hogy minden egyes évtizeddel jobban kinyílik a világ számomra. És időnkén éreztem azt is, bevallom nektek, amikor nehezebbnek éreztem az életemet, hogy előre akarok ugrani a legvégére – mondta őszintén. Kolléganője, Szabó Zsófi még vissza is kérdezett, jól hallotta-e. – Igen! Hogy már legyen mögöttem… Hogy legyen az enyém a bölcsesség. Ne kelljen ezt a sok mindent végigcsinálni, ne kelljen küzdeni, ne kelljen szenvedni! Ne legyen ennyi fájdalom! Ebben egyébként menekülés van, ezt tudom.” Mariann igyekszik nem rágódni sem a múlton, sem a jövőn, sokkal inkább arra törekszik, hogy megélje a jelent. Mint mondta, a minap a teraszon ülve fontos dolgot fogalmazott meg magának: „Szerelmes akarok lenni az életbe! És az fog segíteni nekem, hogy a jelent a legjobban meg tudjam élni.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!