Napi friss

Dárdai Blanka – L.L. Junior mellett érti meg, hogy működik egy felnőtt párkapcsolat

A fiatal énekesnő és a népszerű rapper egy hónapot töltöttek a festői Dominikán. Az utazás pedig kifejezetten jó hatással volt a viszonyukra.

A tengerentúlon töltött néhány hét egészen új alapokra helyezte Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolatát. „Egy hónapig nem tudtuk kikerülni a problémákat, és leraktuk a kapcsolatunk első pár nagyon erős alapkövét – fogalmazott az X-Faktorból megismert fiatal énekesnő a MakeUp/Down című YouTube-műsorban. – Most értem meg igazán, hogy működik egy felnőtt párkapcsolat. Nekem voltak korábban párkapcsolataim, de nagyon sok mindent most tapasztalok meg igazán – mondta, és mint hozzátette, a látszat, valamint a húszévnyi korkülönbség ellenére több bennük a közös, mint azt sokan hiszik. – Valahol mi nagyon durván hasonlítunk. Kicsit mi sem értjük, hol, de néha azt veszem észre egy-egy mozdulatából vagy nevetéséből, hogy úristen, ezeket én is csináltam tinédzser koromban. Néha őt egy tininek látom. Nagyon érdekesen hasonlítunk egymásra. És ezt nem látja sok ember.”

Mivel mindketten előadóművészek, talán kézenfekvő lenne, hogy olykor-olykor együtt is dolgozzanak. Blanka szerint ugyanakkor mindez még várat magára. „Közös dalolászás gyakran van – mesélte. – Például Dominikán is vett egy gitárt, és gyakorlatilag éjjel-nappal énekeltünk. A közös alkotás folyamata azonban ritkán van meg, de erre még bőven lesz időnk.” Blanka zenei karrierét, mint kiderült, Junior igyekszik egyengetni. „Engem oldani, nyugtatni és nyitni kell és ő erre egy tökéletes személy, emellett értő figyelemmel hallgat, elemezi a szövegeimet, elismeri a munkásságomat, de nem akar az az ember lenni, aki megmondja a tutit” – magyarázta a fiatal énekesnő.

A huszonnégy éves lánynak több tízezer követője van a közösségi oldalakon, influenszerként is kifejezetten sikeresnek mondhatja magát. „Ezt az X-Faktornak köszönhetem, mondhatjuk, hogy kaptam egy üres lapot, amit azzal töltöttem meg, amivel csak akartam. Az én kezemben volt az irányítás, és igyekeztem tudatosan építeni. Több rajongómmal nagyon szoros, már-már bensőséges a kapcsolatom” – árulta el Blanka, aki azt is leszögezte, hogy hiába a tetemes követőtábor és a jövedelmező megkeresések, számára mindig a zene lesz az első.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!