Napi friss

5 titok a születésnapos Bereczki Zoltánról – Vajon mi köze van Liptai Claudiának a színész magánéletéhez?

Ma ünnepli 47. születésnapját a népszerű színész-énekes.

Az első stúdiófelvétel

Zoliról csak kevesen tudják, hogy az első zenei munkája Tunyogi Orsi – Ha lemegy a nap című dalához köthető. „Azt mondtam a dalban, ‘Gyerünk, gyerünk, kezeket a magasba!’. Életem első stúdiófelvétele volt ez, Malek Miklós révén. Pont ennek a dalnak a felvételei folytak, és ez lett az én feladatom benne.”

Claudia válásából okult

Noha a színész és egykori felesége, Szinetár Dóra sosem szerették a kirakatba tenni a magánéletüket, ám Liptai Claudia és Gesztesi Károly válásából tanulva megfogadták, hogy soha többet nem nyilatkoznak egymásról a sajtóban, amihez azóta is tartják magukat.

Megszerette a karácsonyt

A születésnapos bevallotta: korábban nem rajongott az ünnepekért. „Szerettem ezeket elkerülni, de aztán szép lassan beletanultam. Egyrészt, mint apa, másrészt, mint valakinek a párja, úgyhogy most már minden olyan helyzet, amiben együtt-, az itt és mostban lehetünk, az számomra egy ünnep, nyilván a karácsony a leginkább ilyen.”

Visszavágyik Balira

És hogy mi a kedvenc úticélja? „Nagyon szeretem Spanyolországot, annak is a dél vidékét, de nagy vágyam visszamenni például Balira, ahol egyszer három hetet eltöltöttem.”

Már nem rajong Jackóért

Köztudott, hogy hatalmas Michael Jackson-fan, azt azonban már aligha tudja valaki, hogy kedvencéért már közel rajong annyira. „Az utóbbi években felborult a rajongásom, mert nagyon nagy értékrendváltozás történt. Nagy rajongója voltam például Michael Jacksonnak, de látva az életéről szóló dokumentumfilmet, eléggé fölborult bennem a világ. ”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!