Napi friss

Tarján Zsófi nem eszi túl magát kolbásszal, szalonnával: „Ezt korábban hajlamos voltam elrontani”

A Honeybeast énekesnője számos diétás módszert kipróbált, végül megelégelte a jojózást, és szakemberhez fordult segítségért.

Korábban már próbálkozott a ketogén diétával, máskor fehérjeporokon élt, de belekóstolt a vegán étrendbe, a legszélsőségesebb esetben pedig egyszerűen csak koplalt. Bár voltak sikerélményei, a kilók makacsul visszakúsztak rá, aminek egyéb egészségére káros hatásai is lettek. Zsófi most újra a ketogén diétát követ. „Ez egy szénhidrátmentes diéta, ami során a test a zsírból nyeri az energiát – magyarázza. – Olyan ez, mintha a szervezetem megkongatná a vészharangot. Mivel nincs szénhidrátbevitel, a test a saját zsírját kezdi el fogyasztani. Természetesen nem eszem túl magam kolbásszal, szalonnával – ezt korábban hajlamos voltam elrontani –, hanem igyekszem jó zsírokat fogyasztani, például olívaolajat.”

A folytatást megtalálja a Story Sztárdiéta különszámában!

Ha önnek is problémát okoz, hogy a télen felgyűlt felesleget leadja, számos segítséget talál hozzá a frissen megjelent fogyókúrás számunkban. Sok ismert ember őszintén mesél arról, ők maguk milyen módszerre esküsznek.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!