Napi friss

Egy színésznő és egy énekesnő sem hagyta szó nélkül Horányi Juli és Rúzsa Magdi botrányát

Korábban Caramel is hozzászólt a nagy port kavart ügyhöz.

A story.hu is beszámolt róla tegnap, hogy Horányi Juli nagyon kiakadt, miután hasonlóságot vélt felfedezni februárban megjelent klipje és Rúzsa Magdi nemrég megjelent klipje között. Az X-Faktor egykori döntőse nem kolléganőjét hibáztatja, ugyanakkor rámutatott, hogy mindkét videót ugyanaz a gyártócég készítette. Az ügy nagy hullámokat vetett, Horányi Juli Instagram-bejegyzéséhez pedig Molnár Ferenc Caramel is hozzászólt. „Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!”

Nyírő Beáta színésznő sem tartotta magában, mit gondol a két klip hasonlóságairól. „Te atya ég! Még a beállítás szögei is ugyan azok! Én egy kicsit kevésnek gondolom a bocsánatkérést. Hiszen akkor precedens lehet belőle, miszerint elveszem más ötletét, vagyis bátran ’plagizálok’, mondván, nem baj, majd bocsánatot kérek” – írta hozzászólásában, amiben a plágium definícióját is részletezte.

Csemer Boglárka, művésznevén Boggie megérti Horányi Juli kiakadását. „Ez nagyon durva… Teljesen megértem a felháborodásod. Gyártócéget kerested már? Ha jól értem, ugyanaz a csapat készítette a két klipet.” Juli erre adott válaszából kiderül, valószínűleg jogi útra fogja terelni az ügyet.

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!