Napi friss

Rúzsa Magdi nyílt levélben reagált Horányi Juli vádjaira: „Ne beszélj össze sületlenségeket”

Horányi Juli egy videóban vádolta meg Magdit.

Horányi Julit 2014-ben ismerhette meg az ország, amikor szerepelt az X-Faktorban. A tehetségkutatót követő években keveset lehetett hallani a munkásságáról, de az utóbbi időszakban újra rivaldafénybe került. Ez többek között a TikToknak is köszönhető, ahol az énekesnő már többször fejezte ki nemtetszését különböző témákkal kapcsolatban. Ez most sem történt másképp, ugyanis a nemrég feltöltött videójában Rúzsa Magdi legújabb klipjén háborodott fel. „Egy az egyben az én klippemből lett lemásolva. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két tök ugyanolyan klip készüljön” – hangzik el a Juli által közzétett videóban.

@horanyijuli

Copy-paste-elték a klipem, nagyon ki vagyok akadva! 🤬 #enekesno #enekesnovagyok #horanyijuli #sebzetten #nekedbeeeeee #nokentazeneiparban #kivagyokakadva #durvasztori

♬ eredeti hang – Horányi Juli

A vádakra Rúzsa Magdi nyílt levélben válaszolt a Facebook-oldalán keresztül: „Kedves Juli! Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klipünkben 3 dolog azonos. A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből), és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, mostanában nem a YouTube előtt töltöm az időm.) Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. Mindenesetre igyekszem higgadtan és a krisztusi példát követve lereagálni a dolgot. Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Éppen ezért: kedves követőim, ha van pár percetek, légyszi kattintsatok rá Juli videójára is, hisz ezek után egészen biztos vagyok abban, hogy nagyon fontos a szívének ez a dala, biztosan sok munkát fektetett bele. Köszönettel, Magdi.”

Kiemelt képek: Korponai Tamás; Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!