Napi friss

Rékasi Károly eltervezte az öngyilkosságát: „Megvolt a módja, a helyszíne, biztosra mentem”

A színész azt is elmondta, ki az a személy, aki miatt végül mégis az életet választotta.

Rékasi Károly sok mindent átértékelt az életében a motorbalesete óta, de mélyen foglalkoztatja azóta is az elmúlás gondolata. Így legutóbb egy védikus asztrológusnak, Gyurkó Katalinnak is nekiszegezte a kérdést: vajon meddig él még? „Bodrogi Gyuszi bácsitól elcsentem egy gondolatot, aki azt mondta – és nagyon tetszik, azóta is használom –, addig akarok élni, amíg meg nem halok, de addig élni akarok! És azt szeretném tudni, mert ugye nincs buta kérdés, hogy meddig fogok élni, amíg meg nem halok?” – tette fel a kérdést Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.

A színészt megnyugtatták, hogy sokáig, ám a szakember – ahogy senkinek – nem ment bele további részletekbe. Ám amikor arról beszélgettek, valójában több úgynevezett kilépési pont is létezhet, Rékasi bevallotta, nem is olyan régen még saját öngyilkosságát tervezgette. „Akkor éppen nagyon sok műtéten voltam túl, és még nagyon nem voltam rendben. És nagyon nem jól működött a gyerkőceimmel sem a dolog. Szóval azt éreztem, én ezt így nem tudom tovább csinálni. Pedig hiszek magamban, hogy meg tudok oldani dolgokat, de akkor mégiscsak azt éreztem, hogy ez nem megy így tovább. És szépen, csöndben felkészültem arra, hogy lezárom ezt a dolgot. Pontosan kitaláltam mindent: megvolt a módja, a helyszíne, és eléggé biztosra is mentem – avatta be a közönségét a részletekbe. A színész végül azt is elárulta, ki volt az oka, aki miatt nem vetett véget az életének. – Azt gondoltam, hogy mindenki előbb-utóbb fel tudja dolgozni a környezetemben, hogy hoztam egy döntést. Egyvalaki nem tudná csak: ő az édesanyám.”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!