Napi friss

Harry Potter apa lesz – Barátnője pocakja szépen gömbölyödik – fotóval

Hol van már az egykori alkoholfüggő gyereksztár? Daniel Radcliffe szerelmének köszönhetően búcsút mondott démonainak, és jó útra tért.

Több mint egy évtizede szeretik egymást barátnőjével, a nála öt évvel idősebb és fél fejjel magasabb Erin Darke-kal, akivel első gyermeküket várják. A pár nem sietett világgá kürtölni a gólyahírt, de miután legfrissebb fotóikon láthatóan gömbölyödik a kismama hasa, a sztár szóvivője megerősítette a pletykát. „Daniel rettentően boldog, hogy apa lesz, izgatottan várja a babát. Különleges a kapcsolatuk Erinnel, biztos, hogy remek szülők lesznek” – mondják az ismerősök.

A szerelmesek sokat vártak a családalapítással (Fotó: Profimedia)

Tény, a színész már évekkel korábban mesélt arról, mennyire szeretne mielőbb gyereket. Hogy a társát megtalálta hozzá, azt régóta tudja, hiszen párjával az övék az egyik legstabilabb párkapcsolat az ifjabb sztárgenerációban. 2012-ben találkoztak az Öld meg kedveseid című filmjük forgatásán, és mint Radcliffe elárulta, szerelem volt első látásra. „Flörtölnünk kellett egy jelenetben, csakhogy semmit nem kellett eljátszanunk, mert annyira tetszettünk egymásnak. Ott van filmre véve, hogyan szerettünk egymásba” – mesélte. Hozzátette, kapcsolatuk azért is működik ennyire jól, mert a legjobb barátai egymásnak. Esküvőről egyelőre nem tudni, de a pár a hivatalos ceremóniát nem is tartja fontosnak.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!