Napi friss

Ez volt Rábai Balázs legcikibb tévés bakija

Villáminterjúnkban az RTL híradósa fejezi be az elkezdett mondatokat, és legkínosabb tévedését is elmeséli.

Nekem az utazás egyet jelent…
a szabadsággal. Szerencsére sok helyen jártam már a világban, mégis a Balatonon tudok a legtartalmasabban pihenni. Ha csak néhány órára jutok el a tóhoz, akkor is szívesen töltöm ott az időmet, hiszen egész évben mindig új arcát tudja mutatni.

Ausztráliában megtanultam…
mindenütt jó, de legjobb a családom, a barátaim közelében lenni. Fél évet töltöttem a másik kontinensen, és ez nagyon hasznos volt az önismeret szempontjából, mert rájöttem, nem tudnék új helyen új életet kezdeni. Persze nagyon kalandos volt a kenguruk hazájában lenni, de nekem minden bajával együtt ez az ország az otthonom.

Azt szeretem Barabás Éviben a legjobban…
hogy mellette csakis vidáman telnek a percek. Ha a stúdió előterében néhány pillanatra össze­futunk, garantált a jókedv. Már nem sokan emlékeznek, de egykor a Magyar Televízióban még párban is vezettünk híradót. Persze ezen is szoktunk nosztalgiázni, de akár a politikáról is úgy beszélgetünk, mintha bármi befolyásunk lenne a történésekre.

Amikor édesapa lettem…
abban a pillanatban váltam felnőtté. Nagyon fiatalon lettem szülő, de szerencsére azonnal éreztem ennek minden felelősségét. Ábel fiam lassan 28 éves, és nagyon büszke vagyok arra, hogy az élet minden területén megállja a helyét.

Reggelente az első dolgom…
hogy elolvassam a híreket. Inkább korábban kelek, de mindig hagyok rá erre elegendő időt, és máris jól indul a nap. Szeretem, amikor zajlanak az események, és percről percre változnak a hírek.

A legnagyobb félelmem az, hogy…
esetleg kevés időm jut a sportra. Fontosnak tartom a napi mozgást, olykor mégis hajlamos vagyok arra, hogy egy pörgős napon a futáson spórolok meg egy kis időt.

A legcikibb tévés bakim…
hogy harmadik kísérletre is rosszul mondtam ki, hogy kitört a Popocatépetl vulkán. Tipikusan olyan név, amit ha először nem sikerül kimondani, akkor nem szabad újra próbálkozni. Ez a mexikói vulkán időről időre kitör, úgyhogy van alkalmam gyakorolni a kiejtését.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!