Napi friss

Havas állítja: Friderikusz Sándor idegileg tönkretette Liptai Claudiát

A Tanár úr szerint a műsorvezetőt nagyon mélyről kellett felhozni, de sikerült, és tehetsége vitathatatlan.

Liptai Claudia korunk egyik legsikeresebb és legfoglalkoztatottabb televíziósa, pedig pályája elején nem mindenki volt tőle elragadtatva. Ezt az időszakot idézte fel a minap Havas Henrik, aki a műsorvezető vadonatúj YouTube-műsorában, A Nő a Tétben vendégeskedett. No de kezdjük az elején, és idézzük fel, hogy mi történt még hosszú évekkel ezelőtt Claudia és Friderikusz Sándor között. A két televíziós közös pályafutása a Claudia Show-ban kezdődött, amelynek az akkor még vörös hajú démon a műsorvezetője, Fridi pedig a producere volt. Utóbbi akkor azt nyilatkozta a Mai Napnak, hogy ’Claudia korunk televíziózásának torzszülöttje, csak egy szép pofika, és semmi más’, illetve nincs benne elég alázat és szenvedély. Majd 2008-ban Friderikusz ismét durva szavakkal illette Claudiát, akit felfújt léggömbnek nevezett.

Évekkel később, amikor bebizonyosodott, hogy Clau nemcsak egy helyes pofika, hanem bizony tehetséges televíziós is, Fridi nyílt levélben ismerte be, hogy tévedett. „Jó másfél évtizede egyébként egyszer magam is követtem el látszólag hasonlót, amikor a TV2-nél kezdőnek számító Liptai Klaudiát nyilvánosan minősítettem, megengedhetetlen módon, csak annyi volt a különbség, hogy Klaudia a műsorvezetésben akkor kezdő volt, pár hónapig én voltam a producere, és akkor még nem úgy állt a munkához, mint ahogy szerettük volna. Ezeket azonban most itt nem részletezném” – írta a Kiskirály meztelen című levelében Fridi.

A Megasztár ötödik évadában Claudia volt a műsorvezető, Fridi pedig zsűritag (Fotó: TV2)

Noha a két televíziós azóta, úgy tudjuk, békét kötött egymással, és Claudia elfogadta Fridi bocsánatkérését, a csinos tévésben mégis sokáig maradandó nyomot hagytak Sándor szavai. Ezt erősítette meg a minap Clau korábbi kollégája, Havas Henrik is, aki ezúttal A Nő a Tét című műsorban beszélgetett a műsorvezetővel. „Claudia azt mondta, hogy szakmai életének legjobb három évét velem töltötte a Mokkában, mondjuk, ez nem nagy dolog, mert előtte Sanyika (Friderikusz – a szerk.) idegileg már tönkretette. Azt hiszem, Claudia Show volt a műsor címe, és a Sanyi a fülesen keresztül állandóan tanácsokat ordított Claudiának. Azt hitte szerencsétlen, hogy így kell. Csak az volt a baj, hogy az ő fülébe tehetséges kollégák mondták, hogy mit kell kérdezni, a Szente Laci meg a Mihancsik Zsófi. Hát igen, nagyon mélyről kellett felhozni Claudiát, de sikerült, mert ő tehetséges volt, én pedig kedves. Úgyhogy nem tudok mást ajánlani, péntekenként a YouTube-on nézzék Claudia műsorát!” – olvasható Havas ajánlójában, amit Claudia tolmácsolt az Instagram-oldalán.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu; TV2; RTL2/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!