Napi friss

Kucsera Gábor beleveti magát az Ázsia Expresszbe – Társa előre szólt, hisztizni fog

Gyerekkori barátjával vág neki a TV2 kalandrealityjének az egykori kajakos.

Kucsera Gábor egykori kajakos csapattársa, Tóth Dávid oldalán száll versenybe a TV2-n futó Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsorába, amit idén Közép-Amerikában forgatnak. A két sportoló gyerekkora óta ismeri egymást, így várhatóan meg lesz közöttük az összhang. „Nem tudom elképzelni, hogy honnan szerzünk majd ételt. Az biztos, hogy ki fogok akadni, ha fél napig vagy két napig éhezek – figyelmeztet a bemutatkozó videójukban Dávid, az egykori Nagy Ő. – Köztünk nem lesz versengés, az a célunk, hogy együtt győzzük le az ellenfeleket, és mindig mi érjünk be előbb a célba, és előbb megcsináljuk a feladatot. Nekünk nem egymással kell viaskodnunk, nem egymással kell küzdenünk, hanem az ellenfelekkel, mi maximálisan össze fogunk dolgozni.”

Kucsera Gábor egyetért Dáviddal. „Azt láttam egy-két előttünk lévő részben, hogy egyébként a párosoknál az volt a hiba, hogy elfelejtették, hogy ők egy csapat, és együtt kell előre menni, ők mégis egymással rivalizáltak, és ezáltal nem teljesítettek jól. Mi erre abszolút oda fogunk figyelni – magyarázza. – Azt nem tudom elképzelni, hogy fogunk este bekéredzkedni valakihez, meg kajáért kuncsorogni, ezek a dolgok még egy kicsit távol állnak tőlünk, de azt gondolom, hogy egyébként, ahogy elkezdődik majd a játék, mindenki belerázódik, és felveszi a fonalat. Az első bekéredzkedés szerintem nyögve nyelős lesz, de onnantól kezdve lehet, annyira belejövünk, hogy hazajövünk, és mindenhova bekéredzkedünk aludni” – tette hozzá Kucsera.

Tóth Dávid és Kucsera Gábor együtt vágnak neki a kalandnak (Fotó: TV2)

És a többiek…

Kucseráék mellett az alábbi párosok szállnak versenybe: Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani; valamint Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

Kiemelt kép: fotocentral.hu/Nagy Zoltán

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!