Napi friss

Bakács Tibor – Takarításból él, és csak hétvégente láthatja a fiait

A Megasztár egykori zsűritagja mélypontjáról is mesélt.

Bakács Tibor Settenkedőt az első három Megasztár zsűritagjaként ismerhette meg az ország. Nemrég a Szavakon túl című műsor vendége volt, ahol édesapjával való kapcsolatáról, az öngyilkosságról és a halálról való gondolatairól és jelenlegi életkörülményeiről is mesélt. Felidézte, bíróként dolgozó apja soha nem volt igazán büszke rá. „92 éves korában halt meg, néhány éve. Egyszerre lépett fel nála az Alzheimer és a demencia. Az ő szenvedése és leépülése közelebb hozott minket, az utolsó években együtt éltünk. Amikor öt percenként kérdezi meg valaki egy focimeccsen, hogy ki játszik, az nehéz. Nagyon félek, hogy hülyén fogok meghalni. Mindig imádkozom, hogy értelmesen haljak meg, a legjobb, ha jön a busz” – fogalmazott a  rá jellemző szarkazmussal a kritikus.

A 63 éves újságíró életének mélypontjáról is mesélt: miután zátonyra futott a házassága második feleségével, az öngyilkosság gondolatával is foglalkozni kezdett. „Nagyon sokáig éltem ezzel a gondolattal. Ez is egy fejlődés ív. Azt gondoltam, szabadságom van abban, hogy véget vessek ennek a szarnak, amiben vagyok. Most már eljutottam oda, bármilyen halált elfogadok, csak ne nekem kelljen. Mindennap gondolok a halálra. Nem várom, de készülök rá – mondta Bakács, akit a holtponton végül egy természetfeletti élmény lendített át. – Nem szeretek misztikus élményekről beszélni, az emberek általában nem hiszik el. Keresztényeknek elmondom, akik nem Tóth Gabik: feküdtem a földön, éreztem, hogy egy arca közel jön. És ez az ő arca volt. Jézus Krisztusra gondolok.”

Bakács Tibor jelenleg Budakeszin él, időseknél takarít, és minden hétvégén találkozik a 10 és 12 éves fiaival. Nemrégiben azonban egy új lehetőség nyílt előtte. „Most megkért két fine dining étterem, hogy segítsek nekik a marketingben. Vannak ilyen szakaszok: éhezem, aztán felhív két étterem, hogy segítsek nekik abban, hogy Michelin-csillagosak legyenek. A gerillamarketinghez elképesztően értek, bármikor átverem bármelyik médiát. Csak ez nehezebb, ez nemzetközi ügy.”

Kiemelt kép: Nagy Zoltán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!