Napi friss

Az HBO-n tér vissza Varga Izabella

Ráadásul nem ő az egyetlen, aki szerepel a filmben a Barátok közt egykori szereplői közül.

Április 1-jén az HBO-n mutatkozik be a Szelfi Egyetem című kisjátékfilm, amiben egy kisebb, de igen fontos szerepet alakít a Barátok közt egykori Nórája, Varga Izabella. A férfi főszerepet pedig szintén egy régi ismerős formálja meg a Mátyás király térről: Pribelszki Norbi, aki Ottót játszotta a sorozatban.

A történet szerint az egyetem álompárja, Rómeó (Pribelszki Norbert) és Anabell (Nagy Blanka) az ország legfelkapottabb influenszerei, közös profiljukon csak 12 763 követés hiányzik az egymillióhoz, amely országos rekord. Meghitt mozizásuk alatt Anabell furcsa dolgot talál: a popcornos dobozból egy jegygyűrű kerül elő. Rómeó pedig térdre ereszkedik az okostelefonok kereszttüzében. Ők és követőik a felhők fölött járnak, de nem is sejtik, hogy pár óra múlva tökéletes életük igazi rémálommá változik. „Nagyon megfogott a film témája, azt gondolom, hogy nagyon aktuális, nagyon mai, és egy olyan kérdéskört boncolgat, amin magam is gondolkoztam már. Meddig megy el az ember, mit képes feláldozni azért a kirakatéletért, amit mindenki irigyel. És mi marad, ha egy-egy influenszer mellől eltűnnek a szponzorok, ha nincs rajta a figyelem, mihez kezd. Örültem Rómeó szerepének, kihívást jelentett, hiszen érzelmi szintek között kellett ugrálni viszonylag minimális idő alatt” – mondta Norbi, aki nemcsak színészként, hanem dalszerzőként is kapcsolódik a projekthez.

A főszereplők: Pribelszki Norbi és Nagy Blanka

A Szelfi Egyetemben olyan színészek kaptak egy-egy rövid, ám igen meghatározó szerepet, mint Csoma Judit, Elek Ferenc, Fröhlich Kristóf vagy Tasnádi Bence, és feltűnik benne Tóth Andi is.

Kiemelt kép és fotók: Üveghegy Film Kft.

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!