Napi friss

Gaál Noémi: „Fogalmam sincs, honnan szedtem össze akkor ehhez a bátorságot”

Az időjóst a napokban láthattuk utoljára a tévé képernyőjén – legalábbis egy ideig biztosan. Ennek apropóján megkértük, elevenítse fel a számára legemlékezetesebb tévés pillanatait.

A tévés számára nem volt egyszerű dolga kiválasztani az öt pillanatot. „A mostani búcsú az ATV-től mindenképpen megemlítendő, hiszen ez egy még nagyon közeli, felfokozott érzelmi állapot volt, még izgultam is” – vallotta be Noémi. De lássuk, ezenkívül mire emlékszik a leginkább képernyős karrieréből!

1

Érzelmileg hasonló és fontos pillanat volt az első időjárás-jelentése a TV2-nél. „1997 októberében az Országos Meteorológiai Szolgálat stúdiójából jelentettünk, akkoriban még ez élőben ment. Emlékszem, azon izgultam, hogy egyáltalán végig tudjam mondani a szöveget. A rutin megszerzése után azonban már szerettem élőzni is, ennek egyedülálló varázsa van.”

2

A nyári kitelepülések is maradandó emléket jelentettek számára. „A reggeli magazinműsorral Budapest ismert strandjain jó néhány nyáron keresztül fürdőruhában jelentettünk, szerencsés esetben a szép nyári időjárásról. Volt, amikor a medencéből, medence mellől vagy egy fa árnyékában kellett dolgozni, igazán autentikus volt.”

Bevállalta, hogy bikiniben tájékoztat az időjárásról (Fotó: Fábián Olga/fotocentral.hu)

3

Még nemzetközi elismerésben is részesült! „ A Daily Star 2017-ben a világ 24 legszexibb időjósai közé választott, ez a hiúságomnak és az önbizalmamnak egyaránt jót tett.”

4

Mókás emlék számára Onyutha Judittal való duettje is, amit a TV2-n láthattak a nézők. „A 2008-as szilveszteri adásban adtuk elő a Tatu zenekar egyik akkor népszerű dalának magyar átiratát Nem jön a tavasz címmel. A rémálmaim egyike, hogy nekem énekelni kell, fogalmam sincs, honnan szedtem össze akkor ehhez bátorságot.”

5

Számos egyéb felejthetetlen élménnyel járt számára a tévés lét. „Kalandokat és kihívásokat köszönhetek a képernyős létnek. A közelmúltban például a Párharcban, azt megelőzően az Ázsia Expresszben tehettem magam próbára, de az ismertségemnek köszönhetően juthattam el például a Maldív-szigetekre, amire szintén örökre emlékezni fogok.”

Egykori kollégájával, Németh Lajossal, akivel az Ázsia Expressznek is nekivágott (Fotó: Fábián Olga/fotocentral.hu)

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!