Napi friss

Onyutha Judit merész latexruhában hódít: „Nincs már mit szégyellnem”

Az idei farsangra bevállalós jelmezt választott az egykori időjós, ami nem csoda, hiszen csaknem húsz kilót fogyott.

Amikor az egykori csigatévé időjárás-jelentőjeként megismerte az ország, kedvessége mellett különleges szépsége lett a védjegye. Miután azonban megszülettek a gyerekei, nem maradt magára elég ideje, ez pedig nyomot hagyott az alakján is. Ráadásul idővel komoly traumákkal kellett szembenéznie, hiszen válása után még az édesanyját is elveszítette. Nem is titkolta, hogy bánatára, magányára az evésben talált gyógyírt – ami miatt csak kúsztak fel rá a kilók. „Megesett, hogy én már reggel ebédeltem, délben vacsoráztam, aztán délután még egyszer megvacsoráztam… A hűtőszekrényben találtam meg a vigaszt, a mérleget, a tükröt pedig messzire elkerültem.” Mivel mindez a karantén ideje alatt történt, kapóra jött neki, hogy nem kellett ismeretlenek előtt mutatkoznia. Így valójában csak fél év után, amikor kinyílt újra a világ, döbbent rá, hogy 15 kiló plusznál jár. Miután a feleslege a szív- és érrendszerén is nyomot hagyott, kénytelen volt szembenézni az igaz­sággal, és azzal, hogy muszáj változtatnia.

Ördögi csávában

A sikert viszont nem adták könnyen, sokáig nem tudott szabadulni a feleslegétől. „Nem szégyellem, hogy nagyon rossz lelkiállapotba kerültem miatta. Sokat szorongtam, sőt szinte már depressziós is lettem. Ha nem bírtam tovább a diétát, komoly falási rohamaim lettek, ilyenkor persze rengeteget nassoltam – nem tudtam szabadulni az ördögi körből. Végül kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra épülő tudományos formulát, amelynek hatására kevesebb étellel is beérem, illetve az emésztésem is helyreállt. Mivel a zsírok egy része már nem képes lerakódni, formásabb lettem. A felesleg lement, a súlyomat pedig tartom.” A változás olyannyira szembeötlő, hogy aki csak találkozik vele, nem győz rácsodálkozni.

Vége a téli álomnak!

A fogyás ráadásul nem csak az alakján, Judit személyiségén is nyomot hagyott. Annak idején ugyanis kerülte a feltűnést, sőt fiatal korában szinte még zárkózottnak is tartották – mára azonban büszkén előbújt a barlangjából! Szívesen él a nőiességével, sőt akár ki is domborítja azt… Idén farsangra például egy olyan jelmezt öltött magára, amellyel régi álmát váltotta valóra. „Nagyon szeretem Halle Berryt, ő az egyik kedvenc színésznőm – talán azért is, mert sokan hasonlítanak is hozzá. A Macskanő szinte az egyetlen szuperhősös film, amit ki tudja, hányszor láttam. Egyszer már megfogalmazódott bennem, hogy milyen jó lenne Halle­ bőrébe bújni, de akkor még elhessegettem az ötletet. Most viszont gondoltam egy merészet, és ha már kaptam egy farsangi meghívást, gondoltam, megmutatom a rég nem látott ismerősöknek, mennyit változtam – hogy végre újra a régi vagyok, olyan, ahogyan annak idején a tévében is megismertek. Nincs már mit szégyellnem, így magamra öltöttem ezt a testhezálló latexruhát… Nagy sikert arattam, pedig mi tagadás, a Macskanőre jellemző trükkös mozdulatok még nem mennek – neveti el magát. – De talán egy kis gyakorlással azokba is belejövök!”

Kiemelt képek: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!