Napi friss

Nem kell sok, hogy Istenes Bence megelőzze Friderikusz Sándort

Egyre többen döntenek úgy a televíziós sztárok közül, hogy a YouTube-ot is meghódítják. Van, aki ott is sikert sikerre halmoz, és több százezren követik videóit.

Endrei Judit

A 69 éves bemondó 2021 októberében csatlakozott a youtuberekhez, Korhatártalanul című sorozatával pedig az idősebb hallgatókat igyekszik megszólítani. A csaknem 10 ezer feliratkozóval büszkélkedő televíziós műsorában többek között már Oszvald Marika, Csepregi Éva, Mautner Zsófi és Ungár Anikó is vendégeskedett.

Balázsy Panna

A Panna, csajok, satöbbi podcast a 40+-os hölgyeket szólítja meg. A 2022 szeptemberében debütáló csatornához már csaknem 10 ezren csatlakoztak.

Csisztu Zsuzsa

2019 decemberében indult a Csisztu Chanel. „Azt vallom, hogy nőként lehetünk egyszerre szerető édesanyák és hivatásunkért rajongó szakemberek. A csatornámon többek között a sport és a vitakultúra mélységeit boncolgató hiánypótló tartalmakat találtok, jó szórakozást és tartalmas perceket” – üzente Zsuzsa követőinek, akit közel 12 ezren követnek a legnagyobb videómegosztó portálon.

Peller Mariann

Mariann 2018 márciusában indította el a LélekKözösség című beszélgetős  műsorát. „Miután elindult az Utazás a Lelked körül című műsorom, egyre többen kerestek meg, hogy segítséget, tanácsot kérjenek, vagy egyszerűen csak kifejezzék, hogy ők is hasonlóan gondolkodnak a világról, mint én. Mert szerintem a lélek komoly feladattal érkezik a Földre, ahol emberi testet ölt magára, hogy tapasztaljon, tanuljon, fejlődjön. Én komolyan dolgozom ezen nap mint nap, és végre elérkezettnek éreztem az időt, hogy egy erős, aktív közösség létrehozásával egyre több emberrel kerüljek összeköttetésbe” – írta a podcastja névjegyében Mariann, akit 30 ezren követnek.

Hajdú Péter

Bár a műsorvezető alig néhány hónapja, 2022 októberében indította el a Frizbi TV-t, a televíziós nevével fémjelezett internetes csatornához máris 40 ezren csatlakoztak. A műsorvezető minden héten izgalmas interjúkkal örvendezteti meg a nézőit, és olyan sztárvendégek fordultak már meg a kanapéján, mint Sebestyén Balázs, Galambos Lajcsi vagy legutóbbi vendége, Molnár Anikó.

Lilu

Számos szakértővel, nővel beszélgetett, könyveket olvasott, mire létrehozta saját nevével fémjelzett beszélgetős műsorát, podcastját. A 2018-ban induló, csaknem 53 ezer követővel rendelkező Makeup/Down című videósorozatban számtalan híresség megfordult már, úgy mint Szulák Andrea, Détár Enikő, Borbély Alexandra, Epres Panni, Sütő Enikő vagy Stahl Judit.

Palik László

2021 októberében Palik László is csatlakozott a youtuberekhez. Palikék Világa By Manna beszélgetős csatornáját csaknem 65 ezren követik hétfőnként, és olyan vendégszereplők erősítik a csatornáját, mint Caramel, Hódi Pamela vagy Szinetár Dóra.

Istenes Bence

2008-ban, 21 éves ifjú titánként láthattuk először a képernyőn, mára pedig a kereskedelmi televízió egyik legfelkapottabb műsorvezetőjévé nőtte ki magát. Istenes Bence az online térben is sikert sikerre halmoz. Három évvel ezelőtt indult hódító útjára podcastsorozata, amely azóta 307 ezer feliratkozóval büszkélkedhet. A 35 éves televíziós úgy érzi, most végre révbe ért. „Álmomban nem gondoltam volna, hogy az IstenEst ilyen nagyra fogja kinőni magát, de nagyon büszke vagyok arra, hogy az online térben is sikerült letennem a névjegyemet!” – mondta nemrégiben a Story magazinnak Bence.

Friderikusz Sándor

A legendás televíziós 2021 áprilisában indította el a saját nevével fémjelzett podcastcsatornáját, ami hatalmas népszerűségnek örvend a legnagyobb videómegosztó portálon. Friderikusz kéthetente jelentkező  műsorával az online térben is letette a névjegyét. „Az utóbbi időben egyre gyakrabban az jutott az eszembe, mi lenne, ha végre azzal foglalkoznék, ami tényleg érdekel. Például ha rendszeresen olyan témákról és olyan emberekkel beszélgetnék, amelyek és akik engem biztosan foglalkoztatnak” – írta Sándor a podcastcsatornája névjegyében, amelyet már 365 ezren követnek.

Kiemelt képek: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!