Napi friss

Komoly rizikót vállalt legutóbbi öltözetével Katalin hercegné

Jól tudjuk róla, igazi stílusikon, nemrég azonban merészet húzott, és úgy jelent meg egy díjátadón, ami akár rosszul is elsülhetett volna.

A vasárnap, Londonban megrendezett BAFTA-díjátadó a díjazottak mellett főleg Katalin walesi hercegné megjelenéséről szólt, aki egy görög stílusú estélyiben tette tiszteletét a filmes eseményen férje, Vilmos herceg oldalán. Magát a ruhát egyébként nem először láthatta rajta a közönség, hiszen 2019-ben már egyszer viselte. Az estélyit az Alexander McQueen tervezte, ők álmodták meg Katalin esküvői ruháját is.

Érkezik a díjátadóra a hercegi pár (Fotó: Getty Images)

A hercegné ezúttal csavart egyet az öltözéken, fekete operakesztyűkkel tette feltűnőbbé megjelenését, ezzel pedig Hollywood aranykorát idézte meg – jegyzi meg a People magazin. A lap azt is hozzátette, hogy Katalin ezzel komoly kockázatot vállalt, hiszen könnyen divatkatasztrófa lehetett volna a vége, de végül a megjelenés osztatlan sikert aratott. Genevieve James, a Cornelia James kesztyűkészítő cég – 70 éve ők szolgáltatják a kesztyűket a királyi családnak –  kreatív igazgatója is nyilatkozott Katalin megjelenéséről. Rámutatott, hogy az operakesztyűknek óriási formáló erejük van, amik egy eseményt alkalommá varázsolnak, egy estélyi ruhát pedig állásfoglalássá. De nem ez volt Katalin egyetlen váratlan húzása aznap este. A díjátadón egy egyszerű, virágot formáló Zara-fülbevalót viselt, ami átszámítva tízezer forintba kerül, és amiből minden egyes darabot eladtak azóta. Katalin ékszerválasztását, ruhaválasztását sokat úgy értékelik mint a megfizethető divat és a fenntarthatóság melletti kiállást.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!