Napi friss

L. L. Junior – Tudja, hogy hektikus az életmódja, mégsem akar hétvégi apuka lenni

Mást akar a rapper és mást a felesége. Az anyagiak után most kislányuk felügyeletén kellene megegyezniük, ám egyelőre nem is közelít az álláspontjuk egymáshoz.

„Kinga mindig nagyon fontos lesz az életemben mint személy és mint a gyermekem anyukája is, és nemcsak Lili miatt. Nagyon becsülöm, tisztelem őt” – ezeket a mondatokat L.L. Junior közvetlenül azelőtt nyilatkozta a Fókusznak, hogy felült a repülőgépre, és elutazott Dominikára, ahol jelenleg is dolgozik és pihen. És közben arra számít, hogy idővel sikerül megegyezniük volt feleségével arról, hogy kinél, mennyi időt töltsön majd közös gyermekük.

Junior nem szeretne hétvégi apuka lenni és ezt az igényét a bíróság felé is jelezte. A Bors legfrissebb információ szerint azt tartaná ideálisnak, ha a hét első felében lehetne együtt a kislányával. A kommentelők azonban máris ízekre szedték a rappert, a legtöbben úgy gondolják, hogy egy ilyen kislány esetében az állandóság az egyik legfontosabb dolog, az édesanya pártját fogják, és már csak Junior életmódja miatt is jóval kevesebb láthatást szavaznának meg. „Nem tudok óramű apuka lenni, nekem olyan az életem, gondolok egyet, ide repülök, oda megyek. Ha a gyerekkel tudok lenni, minőségi időt, akkor engedje meg. A rugalmasságot várom. Most egy picit ez nehéz, várjuk, hogy lecsendesedjenek a kedélyek, és biztos vagyok benne, hogy ez idővel sikerülni fog, csak van, akinél ez gyorsabban megy, van, akinél lassabban” – mondta Junior bizakodva a Fókuszban.

A rapper sosem állította, hogy mintaapa, ám az, hogy mennyire szereti a gyerekeit, sosem volt kérdés a nyilvánosság számára. Ráadásul amióta a válása szinte napi téma a sajtóban, egyre több jel mutat arra, hogy kész lenne akár megváltozni is. Arról még januárban beszélt, hogy ötvenéves koráig, azaz úgy nyolc évig szeretne még aktívan zenélni, és ettől az évtől már csak élő zenekaros nagykoncerteket vállalna, ami kevesebb éjszakai munkát és több szabadidőt eredményezne a számára. Kérdés persze, hogy mindez elég-e egy két és fél éves kislány esetében. Kerestük Körtvélyessy Kingát, ám ebben a témában nem kívánt megszólalni.

Kiemelt kép: Korponai Tamás/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!