Napi friss

Eljegyezte a szerelmét a Drága örökösök sztárja

Felgyorsultak az események Varga Balázs körül. Tavaly nyáron ért véget a házassága, aztán újra rátalált a szerelem, sőt már el is jegyezte kedvesét, és az esküvőre készülnek.

Sokan azt gondolhatnák, hogy a színész életében túl gyorsan történnek a dolgok. Hiszen még egy esztendő sem telt el azóta, hogy házassága zátonyra futott, és máris újra vőlegény. Ő azonban egészen másként tekint erre a kérdésre.

Zsófi nagyon gyerekcentrikus

„Belevetettük magunkat a sűrűjébe Zsófival. Nagyon gyorsan összeköltöztünk, megismerkedett a kislányommal, Zoéval, hamar megtalálták a közös hangot, és minden nagyon jól alakult. Hirtelen azt éreztem, hogy a kudarcok után ráleltem az igazira. Zsófi nagyon gyerekcentrikus, így hamar felmerült köztünk a gyermekvállalás kérdése is. Én hamarosan 39 leszek, ha szeretnénk még közös gyereket, akkor itt az idő, hogy családot alapítsunk. Ezelőtt viszont egy rendes férfi megkéri a nő kezét, még akkor is, ha nemrég vált el. Nekem ez a véleményem – mondja határozottan Balázs. – Ráadásul úgy láttam, hogy Zsófi és a gyermekem édesanyja között is jól alakult a kapcsolat. Nyilván nem mondom, hogy barátnők lettek, de megtalálták a közös hangot. Így tudom, hogy a jövőben is jól fog majd működni a mi kis mozaikcsaládunk. Sőt nyugodtan mondhatom jelen időben: jól működik. Nekem ez nagyon fontos, hiszen édesapaként számomra az az első, hogy a lányom boldogságát szem előtt tartsam. Mivel azonban láthatóan az ő szempontjából is kiválóan működik minden, nem gondolom úgy, hogy bármit is elsietnénk.”

Romantikus pillanat

Balázs azt mondja, az elmúlt évek alatt sokat változott. A külsőségek helyett már sokkal inkább a bensőséges pillanatok a fontosak számára. Éppen ezért az eljegyzésre sem egy külföldi utazáson vagy egy luxus­étteremben kerített sort, hanem otthon kettesben, a négy fal között. „Úgy voltam vele, ha minden ennyire stimmel, miért ne vágnék bele újra a házasságba? Rászántam magam, hogy megkérem Zsófi kezét. Ezúttal már nem volt nagy csinnadratta. A mi kapcsolatunk a belső pillanatokról, az intimitásról, az egymásra figyelésről szól. Kerestem egy romantikus pillanatot otthon, amikor mindkettőnknek jó napunk volt, reggeltől estig minden időt együtt töltöttünk, és egymásra hangolódtunk. Akkor tettem fel a nagy kérdést – meséli a színész. – Persze mindent előkészítettem, lemértem az ujját, beszereztem a gyűrűt. Így már csak a megfelelő pillanatra vártam. Zsófi természetesen igent mondott. A lányom, Zoé már ki is jelentette, hogy ő is szeretne egy gyűrűt. Azt hiszem, erre még egy picit várnia kell. Zsófival nekiláttunk az esküvő szervezésének, és nagyon várjuk, hogy végre hivatalosan is összekössük az életünket.”

Mindenki jóban van mindenkivel

Balázsnak nagy szerencséje van abban, hogy Zsófi és Zoé viszonya szépen alakul, ez pedig nagyon biztató jel a jövőt tekintve. „Mindenki megtalálta a szerepét ebben a mozaikcsaládban – mondja Balázs. – Szerencsére mindenki jóban van mindenkivel. Tanultunk a hibáinkból, elengedtük a sérelmeinket, és most már minden működik. Ez nagy boldogság számomra.”

Egy esküvőn ismerkedtek meg

Zsófi és Balázs a saját esküvőjükre készülnek, de kapcsolatukat is egy házasságkötésnek köszönhetik. „Zsófival mindketten dolgozunk az esküvői szektorban, én ceremóniamesterként, ő pedig fodrászként – mesélte Balázs a Bestnek. – Egy közös munkán találkoztunk először, és rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak.”

Kiemelt kép: Kupcsik Dóra; Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!