Napi friss

Még a dívák is megégethetik magukat!

Kylie Minogue és sorstársai ma már többször is meggondolják, hogy kivel kezdenek.

Nemrég a kiváló énekesnő, Cher azzal borzolta a kedélyeket, hogy szeretne feleségül menni 40 évvel fiatalabb szerelméhez, a zenei producer AE el is jegyezte. A popistennő Madonna pedig szinte sportot űz abból, hogy zsenge korú, többnyire táncos szeretőkkel veszi körbe magát. A hűtlenséghez persze nem kell nagy korkülönbség, és ahogy Cher is írta, a szerelemben semmire nincs garancia, de azért nem árt az óvatosság! Ezt ma már Kylie Minogue is tudja. Az ausztrál énekesnőt szintén eljegyezte egy húsz évvel fiatalabb szépfiú, Joshua Sasse. A popsztár szívét aztán csúnyán összetörte, amikor 2017-ben kiderült, hogy megcsalta egy ifjú színésznővel.

Kylie és Joshua Sasse 2016-ban egy londoni eseményen (Fotó: Profimedia)

Demi Moore is sokáig azt hitte, boldog házasságban él a 17 évvel fiatalabb Ashton Kutcherrel, míg a színész viselt dolgairól ki nem pakoltak alkalmi szeretői.

Sokáig úgy tűnt, Demi és Asthon Kutcher szerelme örökké tart (Fotó: Profimedia)

Jennifer Lopezre végre rátalált a boldogság, és tavaly nyáron másodszori nekifutásra összeházasodtak Ben Affleckkel. J.Lo néhány évig azonban a 18 esztendővel fiatalabb háttértáncosa, Casper Smart mellett kereste a szerelmet, míg a férfi le nem bukott az éjszakai bárokban folytatott forróvérű kalandjaival.

Casper Smart csak kihasználta J.Lo-t (Fotó: Profimedia)

Az isteni Lollo is pórul járt

A nemrég elhunyt Gina Lollobrigida évekig pereskedett, hogy bizonyítsa: a 34 évvel fiatalabb spanyol Javier Rigauval kötött házassága átverés volt, és a férfi valójában a több tízmillió dolláros vagyonát akarta kicsalni tőle…

Kiemelt kép: Profimedia

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!