Külföldi sztár

Cher az eljegyzéséről: „Tudom, hogy szinte nevetséges”

Az egész világ kíváncsi arra, hogy az énekesnő tényleg férjez megy-e 40 évvel fiatalabb lovagjához.

Korábban a story.hu is írt arról, hogy a legendás díva újra szerelmes. A kapcsolat nemrég szintet lépett: a 76 éves énekesnő jegygyűrűt kapott, és akár egy szédült tini, úgy áradozik kedveséről és a tőle kapott pazar gyűrűről. „Egy perce ébredtem, és mielőtt kinyitottam a szemem, az első gondolatom az volt: szaladok anyámhoz, meg kell mutatnom neki a gyűrűmet. Ő is imádja a gyémántokat. Mígnem eszembe jutott… Akkor sírtam egy kicsit” – írta a Twitteren Cher, aki decemberben veszítette el szép kort megért édesanyját, a 96 esztendősen elhunyt Georgia Holtot. Alig két héttel a szomorú esemény után, karácsonykor kérte meg a kezét egy méregdrága – nagyjából százmillió forintot érő! – gyémántgyűrűvel a rapper és zenei producer AE, teljes nevén ­Alexander Edwards.

Édesanyját az ünnepek előtt veszítette el (Fotó: Profimedia)

„Szerintem nagyon jóképű fiú”

A fiatalember 36 évesen kereken negyven évvel fiatalabb az énekesnőnél, az unokája lehetne, Cher már rég túl volt a második válásán is, amikor újdonsült vőlegénye megszületett. Az eljegyzés híre így aztán igazán meglepte a rajongókat, de az még inkább, hogy milyen gyors a tempó. Hiszen a különös pár románca csupán néhány hónapja, szeptemberben kezdődött, miután Párizsban megismerkedtek egy divatbemutatón, ám a világ előtt csak novemberben vállalták fel szerelmüket. „Én is tisztában vagyok a korkülönbséggel. Tudom, papíron kicsit furcsán fest, szinte nevetséges. De a való életben tényleg megvan köztünk a kémia. És szerintem nagyon jóképű fiú” – áradozott a párjáról egy interjúban a 70-es éveiben járva is lenyűgözően női­es legenda. Sőt elárulta: ifjú lovagjával olyan lelkesen csókolóznak, mint a tinédzserek. Még egy intim fotót is megosztott AE-ről, akit alsónadrágban fényképezett le az ágyából.

­Alexander Edwards 36 éves, az énekesnő 76 (Fotó: Getty Images)

Nem is ígér hűséget

Közben nem titok, hogy az ifjú vőlegény nem éppen a hűség mintaszobra. Nem sokkal korábban még a dús bájairól híres modellel, Amber Rose-zal élt élettársi kapcsolatban, akitől van egy hároméves kisfia. Vele azért szakítottak másfél éve, mert AE több nővel megcsalta gyermeke anyját, és ezt el is ismerte. Bocsánatkérés helyett azt fejtegette, hogy túlságosan szereti a nőket, és bár megpróbálhatna hűséges maradni, ő nem akar úgy élni, hogy elnyomja a valódi természetét. Vajon Cher – aki láthatóan fülig szerelmes belé – elfogadja majd, hogy más nőkkel kell osztoznia a párján? És még ha a válasz igen is – ilyen körülmények között tényleg jó ötlet feleségül mennie hozzá?

Cher büszkén mutogatja pazar gyémántgyűrűjét és az intim pillanatokat is (Fotók: Archív)

A szerelem vak…

„Vajon mennyire őszinték egy 36 éves férfi érzései egy ennyivel idősebb nő iránt, még ha Cherről van is szó? Nem véletlen mondják, hogy a szerelem vak” – írta a sztár egy aggódó rajongója, aki attól tart, AE csak kihasználja a sztárt, netán egy csinos örökségre vágyik… A hűtlenséghez persze nem kell nagy korkülönbség, és ahogy Cher maga is írta egy Twitter-bejegyzésében, szerelemben semmire nincs garancia. De ennyi tapasztalattal a háta mögött talán mégsem árt az eszére is hallgatnia, mielőtt valóban oltár elé áll az ifjú rapperrel a villámlánykérés után.

Kiemelt kép: Getty Images, Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!