Napi friss

Takáts Tamás is üzent Árpa Attilának a drogügye után: „Kukába azzal a sok sz*rral!”

A színész-producert felmentették a kábítószer-kereskedelem vádjában, ám drogfogyasztás miatt elítélték.

Jól kezdődött a hét Árpa Attila számára, ugyanis drogügyében kedvező ítélet született a számára. Felmentették a legsúlyosabb vád, a kábítószerkereskedelem alól, amiért börtönbüntetés járt volna, drogfogyasztás miatt azonban pénzbüntetéssel sújtották. „Felmentettek az eredeti vád alól, nem ítéltek el drogkereskedelem miatt. Birtoklásért, pontosabban fogyasztásért pénzbüntetésre ítéltek. A fellebbezés lehetősége fennáll. Tisztában vagyok azzal, hogy a bulvármédia néhány szereplője ezt másképp fogja ’tálalni’, de a tények makacs dolgok. Szép napot mindenkinek!” – tudatta a színész-producer a közösségi oldalán megosztott nyilvános bejegyzésében.

Abba viszont nem gondolt bele, hogy közszereplőként a kábítószerfogyasztás sem éppen példaértékű, és lehet, inkább csendben kellett volna örülnie a bíróság döntésének. Ezt Könyves Tamás, az egykori ValóVilág-szereplő jelezte is neki, és azt írta a poszthoz, hogy ilyet jobb inkább nem kiírni. Majd azzal folytatta, ha Árpa mégis beszélni akar róla, akkor beszéljen komolyan, és hangsúlyozza ki a drog káros hatásait. Árpa válaszul megírta, kénytelen beszámolni a fejleményekről, ugyanis már az ítélet megszületése után hazug cikkeket olvasott magáról.

A beszélgetésbe a Máté Péter-díjas rockzenész, Takáts Tamás is beszállt, aki nemes egyszerűséggel annyit üzent Árpának: „Kukába azzal a sok sz*rral!” Majd a kommentelőkkel folytatva a diskurzust, kikérte magának azt az általánosítást, hogy mindenki használ kábítószert: „Sokan nem. Pl. Én! Ha sokan betegek is, nem mindenki!”

Árpa Attila másodrendű vádlottként szerepelt az ügyben, ami 2019 tavaszán egy razziával kezdődött, amikor épp kártyapartit tartott otthonában. A vádhatóság szerint saját ismerősei részére is vásárolt kábítószert, amit a baráti összejövetelek alatt kínált, adagját húszezer forintért. A Storynak 2021 augusztusában így nyilatkozott róla: „A vád nem valós, sosem kereskedtem droggal, és nem is találtak nálam drogot.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu; TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!