Napi friss

Sáfár Anikóéknál nem jelent gondot, ha több napig ugyanazt eszi a család

Költséghatékony konyhájának alapja, hogy mindig több étkezésre elegendő ételt készít.

Szívesen sürög-forog a tűzhely körül, családja nagy örömére. Unokái imádják a főztjét. „Amit lehet, magam termesztek a kertben. Télre rengeteg mindent le is fagyasztok. Ettől olcsóbb, egészségesebb nem létezik, noha rengeteg munka van vele. De megéri, hiszen az unokáim szeretnek enni. Nálunk nem jelent gondot, ha több napig ugyanazt az ételt fogyasztjuk. Márpedig nagyobb adag ételeket gazdaságosabb főzni, így jobban eloszlik a költség. A zsiradékot szintén magam készítem zsírszalonnából.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!