Napi friss

Rémesen kellemetlen helyzetbe hozta Iszak Esztert L.L. Junior

A rapper végül a maga módján bocsánatot kért.

L.L. Junior a minap a Mokka vendége volt, ahol többek között arról beszélgettek vele, hogy valóra váltja tervét, és néhány hónapra Dominikára utazik, hogy ott zenéljen. A rapper hosszasan sorolta, mi mindent nem fog majd énekelni, többek között Cserháti Zsuzsa és Demjén Rózsi slágereit is hiába várják tőle a karibi nyaralók. Végül megjegyezte, hogy TNT-től sem fog előadni dalokat, majd elharapta a mondat végét, és Iszak Eszter műsorvezetőre kapta a tekintetét. „Miért a TNT-nél álltam meg?” – kérdezte kissé szórakozottan Junior, de ezen még Eszter is csak nevetett. (Mint ismert, a műsorvezető egykori párja a TNT énekese, Dobrády Ákos volt.)

Ezután a munkára terelődött a beszélgetés, Iszak Eszter azonban egyszer csak a rapper új szerelméről, Dárdai Blankáról kezdett kérdezni. Elsősorban arra volt kíváncsi, hogy a fiatal énekesnő is Juniorral tart-e Dominikára. A rapper erre a TNT egyik slágerét kezdte énekelni, amit egy roppant kellemetlen párbeszéd követett.

Junior: Tudod, bolond, aki sír egy lány után…

Iszak Eszter: Mi lenne, ha visszatérnénk a te magánéletedre?

Junior: …én mégis megteszem majd ezután… Mit tudnék válaszolni? Dalban mondanám el. Beszélhetünk egymás magánéletéről? Nem? Csak az enyémről?

Iszak Eszter: Ez nekem már réges rég nem (a magánéletem), viszont a tied az porondon van.

Junior végül komolyra fordította a szót, és elárulta, egyedül utazik a trópusi szigetre. Úgy fogalmazott, most a helyreállítás időszakát éli, és nyugalomra vágyik. A legtöbben vélhetőleg arra számítottak, hogy innentől a megszokott mederben folyik tovább a beszélgetés, de aztán jött a vége, a búcsú ideje.

Junior: Eszti, nagy tisztelettel köszönjük. Kicsit olyan szótlan maradtál. Csak poénkodtam, remélem, nincs semmi.

Iszak Eszter: Semmi. Nem, semmi gond. Minden jót neked az úthoz. Sziasztok – majd lenézett a papírjaira, és bár mosolygott, szeme egészen más érzelmekről árulkodott.

Junior: Kész, vége van (– nevetett még egy jóízűt a rapper.)

Furcsa véget ért a beszélgetés (Fotó: tv2play.hu/Mokka)

Kiemelt kép: tv2play.hu/Mokka

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!