Napi friss

Szabados Ági és Peller Mariann – Spirituális utazásukhoz testőrre is szükségük lesz

A Reggeli két műsorvezetője azt tervezi, márciusban együtt, férfiak nélkül indulnak útnak.

A két népszerű műsorvezetőt együtt látni a tévében vagy hallgatni a rádióban igazán üdítő élmény, hiszen egymás társaságában olyanok, mint két tinédzser. Annyit és olyan lelkesedéssel beszélnek, hogy rögtön felvillanyozzák az embert. 2022-t is együtt búcsúztatták, közösen készülődtek, hogy aztán hajnalig táncoljanak az éjszakában. Sőt az egykori RTL-híradós még azt is megengedte a barátnőjének, hogy picit kifesse és „belője” a haját, mielőtt nekivágnak az éjszakának, ahol hajnali fél négyig ropták. „Felnőttkorban nem igaz, hogy nem köttethet barátság emberek között. Azt mondják, valahogy a nők között nehezebb a lojalitást megtalálni, de azt hiszem, erre is rácáfolhatunk” – mondta Peller Mariann a Lélekközösség című rádióműsorában, ahol éppen barátnőjével beszélgettek, és további titkokat is felfedtek egymás barátságáról.

A Lélekközösség című műsorban is beszélgettek (Fotó: Archív)

Egyik szőke, másik barna. Külső jegyeik alapján meglehetősen különböző típusoknak tűnnek, ám valójában nagyon is hasonlítanak egymásra. Nem csoda, hogy egy pillanat alatt lettek egymás bizalmasai. Ismeretségük munkakapcsolatnak indult. Ági kereste meg Mariannt egy nyaralás alatt azzal az ötlettel, lenne-e kedve megírni és kiadni egy spirituális témájú regényt, amelynek azóta már a második része is megjelent, ráadásul Ági könyvkiadójának gondozásában. Mi több, további írásokat is terveznek együtt. Ehhez pedig hamarosan Egyiptomba utaznak, ahol egyikük sem járt még, így mindkettejük gyermekkori álma válhat valóra, ha március végén ez az út összejön. „Berántjuk Erdélyi Timit is. Három kislány elindul. Valami testőrt szerzünk magunk mellé” – nevettek. A feltétel nélküli bizalom kétség kívül azonnal kialakult közöttük. Sokat tanulnak egymástól. Ági például – Mariann hatására – ma már szintén egyre spirituálisabb beállítottságú. Barátságukról pedig úgy vallott, hogy amikor Mariann először azt mondta neki, úgy érzi, lesz még dolguk egymással, akkor kicsit kinevette magában. Ma viszont már így vall róla: „Nem is lehetne könyvesboltom és könyvkiadóm nélküle. Az egész úgy indult, hogy amikor kitaláltam először a könyvkiadóm, tudtam, hogy kell egy szerző, aki húzónév, akinek erős a témája, mert nem egy celebkönyvet szerettem volna.”

Újévi fogadalmak

Ági megfogadta, 2023-ban többet szeretne pihenni, magára figyelni, meditálni és régen elolvasott könyveket újra olvasni, Mariann pedig az ígérte meg magának, hogy idén világot fog látni.

Kiemelt képek: Sajtóklub RTL Klub/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!