Napi friss

Igazi állatot kapott születésnapjára Esztergályos Cecília

A színpompás madarat ráadásul a színésznőről nevezték el.

Születésnapja alkalmából kiállítást rendezett a napokban Esztergályos Cecília az Újszínház épületében, amire a story.hu is meghívást kapott. Elsősorban a színház igazgatója, Dörner György kedveskedett neki egy nosztalgikus beszéddel. „Ez egy olyan kedves születésnap, ami nemcsak a Cili életében, hanem az én életemben is fantasztikus, mert nekem ő ugyanolyan, mint amikor életünkben először találkoztunk. Ez a színház különleges, éppúgy, mint ahogy a mellettem álló művésznő, akit ezúton nagy szeretettel köszöntök, és az isten éltesse az emberi kor legvégső határáig. Ezt kívánom neki.”

A színésznőt Dörner György köszöntötte

Mindezek után az egykori balett-táncos legnagyobb meglepetésére az Alapítvány a Budapesti Állatkertért képviseletében Hanga Zoltán és Montskó Éva átadott neki egy közel sem hétköznapi meglepetést. Úgy gondolták, hogy egy ilyen különleges embernek egy nem mindennapi ajándék jár, ami nem más, mint egy flamingó az állatkertből. A madarat a színésznő tiszteletére Cecíliának nevezték el, és január 26-án született, éppúgy, mint ő. „De nem veszik el tőlem egy év múlva, ugye? – kérdezte nevetve a színésznő. – Imádom az állatokat, nagyon szépen köszönöm!” Természetesen a rózsaszín madarat nem vihette haza – az igazi flamingót jelképező plüssmadarat azonban igen – , de megnyugtatták, hogy bármikor szívesen fogadják az Állatkertben, hiszen most már ő a kis Cili nevelőszülője.

Festményeiből kiállítás nyílt az Újszínházban

A későbbiekben a jelenlévők megtekinthették a gyönyörű képeket, amiket az ünnepelt saját maga készített. A közönségnek és a story.hu olvasóinak az alábbi sorokat üzente a művésznő: „Nem szabad irigykedni, azt csináld, ami kielégít! Isten éltessen bennünket egészségben és békében. Nem kell háború, nem szabad, hogy legyen! Millió csók, Cili.”

Nem kérdés, mennyire sokoldalú művész

Kiemelt képek és fotók: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!