Napi friss

Amerikába költözik Tóth Andi párja

Andrei Mangra négy hónapra biztosan elhagyja Magyarországot, de az sem tartja kizártnak, hogy vissza se jön. Milyen hatással lesz ez a párkapcsolatára?

Tóth Andival az oldalán nyerte meg a Dancing with the Stars második évadát Andrei Mangra, aki a Mokka adásában arról beszélt, hogy március 8-án Amerikába indul, hogy a Burn the Floor produkció egyik táncosa legyen. „Március 10-én New Yorkban lesz a bemutató, előtte februárban Olaszországban lesz egy felkészítő, és aztán kint két nagyon intenzív nap próba – magyarázta a műsorban a táncos. Azt is elárulta, hogy az amerikai turné után a produkciót Dél-Európába viszik tovább. A szerződése négy hónapra szól, de a műsorvezető kérdésére azt mondta, nem zárja ki azt sem, hogy hosszabb távon kint marad. – Nyitott vagyok bármilyen lehetőségre, én ilyen vagyok. Azt sem gondoltam volna soha, hogy egyszer Magyarországra jövök.”

Andrei nemrég elárulta, annyi magányosan töltött év után új párra lelt. „Annyira magányos voltam idén, hogy kerestem egy társkeresőt – vallotta be nemrég az Instagram-storyjában. – Miért igaz és miért működik? Mert azt, aki csinálja ezt a videót, pont ott találtam.” Azt azonban nem lehet tudni, milyen hatással lehet párkapcsolatára az amerikai szerződés, és erre ő sem tért ki a reggeli műsorban.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!