Napi friss

Félve tér vissza Kárász Zénó: „Megfogadtam, hogy nem olvasok kommenteket”

A színész a TV2 Hazatalálsz című sorozatában lesz látható, és bár még el sem indult a sorozat, a negatív kommentelők már meg is találták.

Ki ne emlékezne a legendás Szép családra, ahol Kárász Zénó Szép Ádámként, Esztergályos Cecília pedig Szép Károlyné Ágicaként hosszú éveken át szórakoztatta a nézőket? Nos, a legendás anya-fia párost most újra összehozta a sors, és 25 év után ismét együtt játszanak. Hétfőtől, hétköznap esténként nyomon követhetjük a szorongó, néha a pohár fenekére néző apuka, Tibor és a nagyszájú fodrász, Ibolyka életének alakulását. „A Hazatalálsz producere, Illés Gabriella talált rám, ránk, és kérdezte meg, mit szólnánk egy napi sorozathoz. Így történt, hogy reaktiváltak minket drága édsanyával, Esztergályos Cecíliával – kezdte a story.hu-nak Kárász Zénó. – Emlékszem, nagyon nehéz volt, amikor a Família megszűnt. Kellett másfél év nekem… De aztán csináltam a dolgom tovább. Egy színész életében mindig jó és egyúttal hatalmas szerencsefaktor is, ha gondolnak rá, úgyhogy nem sokat haboztam a válasszal. És noha színházban sokat játszom, a Família óta tévés sorozatban maximum pár epizód erejéig szerepeltem, úgyhogy jó volt ráeszmélnem, hogy még mindig nem felejtettem el a metódust, hogyan kell nekiülni és szájra tenni a szavakat, hogy az a kamerák előtt teljesen természetesen hasson.”

Esztergályos Cecíliával a Família Kft. című sorozatban (Fotó: Cser János)

Kárász Zénó a sorozat forgatása alatt sokszor versenyt futott az idővel. „Volt, hogy vége lett egy előadásomnak Szegeden, jött értem az autó, és mentem forgatni. Majd utána vissza Szegedre, egy újabb előadásra. A kocsiban tanultam a szöveget, vagy épp aludtam egy keveset, mert mindössze pár szabadnappal csináltuk végig az egész forgatást. Ez a része kemény volt, de megérte.” Azt mondja, rég volt ilyen izgatott, és nagyon várja, mit szólnak majd a nézők a nagy visszatéréshez. „Fontos számomra, hogy szeretik-e, amit csinálok. De egyébként inkább az arcnélküliségtől, álneves fricskázóktól tartok. Meg is fogadtam, hogy nem olvasok majd kommenteket, mert még el sem kezdődött a sorozat vetítése, és már szembesültem jó néhány beszólással. De nyilván a lelketlen, minden lében kanál alakoknak ez az egyetlen örömük, úgyhogy igyekszem ezzel a részével nem foglalkozni” – szögezte le Zénó.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!