Napi friss

Csarnóy Zsuzsa férjhez ment – Párja harminc évig drog- és alkoholfüggő volt

A színésznő és hitvese nyíltan beszéltek utóbbi szenvedélybetegségeiről, amelyek majdnem az életébe kerültek.

Három évvel ezelőtt a Drága örökösök Valiját alakító művésznő interjút adott a Bestnek. Akkor arról is beszélt, hogy szeretne még párkapcsolatot, és ha jön egy szerelem az életében, azt a sors ajándékának tekinti. Nos, a színésznő imái meghallgatásra találtak. 2020 nyarán megismerte azt a férfit, aki egy ideje a férje, Czeller Pétert. „A pandémia ideje nekem az elmélyülés, a gondolkodás időszaka volt – mesélte Zsuzsa a Bestnek. – Azon gondolkoztam, mi hiányzik az életemből? Egy szerelem, egy társ, mert ez így egyedül nem természetes. Kértem a Jóistent, mondván, hálás lennék, ha egy igazi és valódi szerelmet elém sodorna, egy szerinte hozzám illő férfit. Megkaptam, hát van humorérzéke. A karantén alatt egyszer mozdultam ki otthonról, egy alig ismert baráti társaság meghívására…”

Az erdei faházban, ahol összegyűltek, egy süteményekkel megrakott tálca fölött találkozott először Péterrel. „Megpillantottam, és azt kérdeztem, ki lehet ez a nő. Részemről szerelem volt első látásra, egyszerűen tudtam, hogy őt fogom feleségül venni” – tette hozzá Péter, akinek ezelőtt is voltak kapcsolatai, de soha senkinek sem tudott rögtön ennyire őszintén megnyílni. Ott akkor úgy érezte, Zsuzsának kertelés nélkül el kell mondania, hogy harminc éven át drog- és alkoholfüggő volt. Péter a nyolcvanas években több zenekarban énekelt, többek közt az ETA nevű formációban, amelyet a rendszer nem nézett jó szemmel. Szép, lázadó és küzdelmes időszak volt. Az akkori fiatal értelmiség egyik jelképének számítottak. Nem ő volt az egyetlen, akit e bonyolult időben beszippantott a kábítószer.

Zsuzsa elárulta, mit érzett, amikor mindezt megtudta. „Majdnem elájultam, de arra gondoltam, hogy ennek a férfinak, aki ekkora veszteségeken ment át, nem maradt más választása a szívében, mint szeretni és hálásnak lenni. Erre figyeltem fel, és az őszinte beszélgetés közben meglátott belső értékekre, amelyeket valójában én is kerestem.” Péter ugyanis akkor már hat éve tiszta volt. Sőt segítő és mentor a Bázis Addiktológiai Szolgálatnál, ahol szenvedélybetegeket kezelnek. Saját hiteles példamutatásán keresztül hirdeti, hogy igenis van kiút a függőségek rabságából. „Ott volt egy ajándék, amit vagy kibontok, vagy élem tovább az életemet egyedül. Kapaszkodtam az ajtóba, hogy elinduljak-e találkozni vele, vagy se.” Merthogy Péter az első találkozás után megkereste a színésznőt, habár fogalma sem volt róla, ki ő, milyen szerepeket játszott színpadon, milyen filmekben és a sorozatokban szerepelt. „Én a nőt kezdtem el szeretni, nem a színésznőt. Küldtem a buliról pár képet neki, és megkérdeztem, hogy egy ilyen kétes alakkal, mint én, találkozna-e még egyszer. Szörnyű volt várakozni a válaszra, de mérhetetlen boldogsággal töltött el, amikor igent mondott.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!