Napi friss

Romantikus hangulatba jöttek a hazai sztárok – Négy eljegyzés is történt!

Van, aki már az esküvője időpontját is tudja!

Karácsonykor sokan döntenek úgy, hogy megkérik a párjuk kezét, nincs ez másképp a sztárvilágban sem. Úgy tűnik azonban, a hírességek nem akarták kivárni a szentestét, hogy a karácsonyfa mellett tegyék fel a nagy kérdést kedvesüknek, és még az ünnepek előtt sort kerítettek a lánykérésekre.

Kulcsár Edina Instagram-oldalán osztotta meg, hogy gyűrűs menyasszony lett. Párjával, G.w.M-mel egy hotelbe látogattak el még a karácsony előtt, hogy kettesben készüljenek fel lelkiekben az ünnepekre. A rapper még az eljegyzés előtt kitett magáért: Edinát egy nagy csokor vörös rózsa, illetve piros lufik fogadták a szobába belépve, és bárhová ment a hotelben, mindenhol rózsaszirmok voltak szétszórva. Még a wellnessrészlegen található jacuzzi mellett is! „Nem tudtam, hogy a tegnapi napot felül lehet-e múlni, de lehet” – osztotta meg Edina, amint egy kivilágított Marry me feliratú (magyarul: Gyere hozzám) tábla előtt megmutatta követőinek a lélegzetelállító eljegyzési gyűrűjét. Várható volt, hogy G.w.M előbb-utóbb megkéri az egykori szépségkirálynő kezét, hiszen eddig sem titkolták: nagy esküvőről álmodoznak, ráadásul úton van első közös gyermekük is.

Orosz Barbara gyűrűjét Istenes László szúrta ki (Fotó: tv2play.hu)

Sokakat meglepett Orosz Barbara, aki féltve őrzi magánéletét, azonban a csütörtöki Mokka után ország-világ előtt megmutatta eljegyzési gyűrűjét. A műsorvezető elárulta, múlt héten, a születésnapja után két nappal kérte meg a kezét Párizsban élő párja, akivel tavaly ismerkedett meg. A férfit már családjának is bemutatta a tévés, és mint kiderült, nem várnak sokat az esküvővel: jövő márciusban megtartják.

Békefi Vikit és Feng Ya Ou-t a Sztárban Sztár leszek! első évadában ismerhette meg az ország. A két fiatal tehetség még a műsor alatt került közelebb egymáshoz két évvel ezelőtt, majd nem sokkal később bejelentették: egy párt alkotnak. Feng Ya Ou nemrég elérkezettnek látta az időt, hogy feltegye a nagy kérdést Békefi Vikinek. „A válasz a kérdésre, amit minden alkalommal feltesznek az emberek és úgy szól: ’Na és leánykérés mikor lesz?!’ az, hogy MOST!” – osztották meg Instagram-oldalaikon. Az énekesnő válasza pedig a képek tanúsága szerint így szólhatott: „Igen!”

Fen Ya Ou két év után kérte meg Békefi Viki kezét (Fotó: Facebook)

Igazán biztos lehet érzéseiben Szabó Ádám, ugyanis még csak pár hónapja van együtt Jennifer nevű barátnőjével, fel is tette a nagy kérdést párjának egy romantikus este a Duna partján. Instagram-oldalán a következő bejegyzéssel tudatta a nagy hírt: „A pingvinek elbűvölő hagyománya, hogy tökéletes kavicsot adnak az életükre választott társuknak. Amikor egy hím pingvin beleszeret egy nőstény pingvinbe, átkutatja az egész tengerpartot, hogy megtalálja a tökéletes kavicsot, amelyet megajándékozhat választottjának. Ha elfogadják a kavicsot, akkor élettársak.” Az énekes kavics helyett egy gyönyörű ékszerrel kérte meg szerelme kezét, aki boldogan felelt igennel. A  pár egyébként egy évre örökbe fogadta a fővárosi állatkert Mazsola nevű pápaszemes pingvinjét is.

Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!