Hazai sztár

Kulcsár Edina: „Még egy nehezebb szatyrot sem emelhetek meg”

A TV2 Párharc című realityjének köszönhetően Edina és szerelme, G.w.M újra a figyelem központjába került.

Válásuk, illetve egymásra találásuk híre nagy port kavart az év elején. A szerelmesek azóta összeköltöztek, és első közös gyereküket várják. A történtek után tisztában vannak azzal, hogy a nézők árgus szemekkel vizslatják majd őket. „Lesznek izgalmas pillanataink, az biztos – kezdi Edina. – Sőt úgy gondolom, számunkra is lesz majd olyan adás, amit kíváncsian fogunk visszanézni. No nem magunk miatt! Talán nem árulok el zsákbamacskát azzal, hogy a forgatás alatt akadtak konfliktusaink más párokkal. Ebben a műfajban ez elkerülhetetlen. A lényeg, hogy Márkkal egymásban maximálisan megbíztunk. Igaz, mi voltunk az a pár a villában, akik a legrövidebb ideje vannak együtt, de ki merem jelenteni, hogy az elmúlt hónapokban annyi mindenen mentünk keresztül, amin más párok évek alatt sem, és ez sokat számított.”

A barátai rá sem ismernek

„Bár még egy éve sincs, hogy egy párt alkotunk, mégis elmondhatom, hogy máris rengeteget változtam Edina mellett – veszi át a szót a rapper. – Ez a műsorból is kiderül majd. Lenyugodtam, sokkal kevesebb a balhé körülöttem. És ezt nem Edina kérte, hogy higgadjak le, egyszerűen ezt teszi a szerelem… Fellépés után már nem indulok tovább a haverokkal szórakozni, hanem sietek haza hozzá. A barátaim, testvéreim rám sem ismernek – nevet fel. – Van, aki örül, hogy felelősségteljesebben viselkedem, van, aki még emészti a változást. De ez van, nyugodt csávó lettem, ami Edina érdeme.”

Edina ma már kevesebbet posztol (Fotó: Archív)

„Mint ahogy Márk mellettem, én is lenyugodtam – folytatja Edina. – Lejjebb adtam az üzletasszony mivoltomból, már csak a háttérből irányítom a vállalkozásaimat. Illetve a közösségi médiában sem vagyok már annyira aktív, mint akár egy éve. Amióta várandós vagyok, máshova került a fókusz. Jelenleg abból áll az életem, hogy készülök a gyermekünk érkezésére. És a szerelmemmel, nem utolsó sorban pedig a gyerekeimmel vagyok. És mindezt szeretném megtartani magunknak. Ezeket az együtt töltött időket szeretem maximálisan megélni.”

Nem ehhez van szokva

Az elmúlt időszakban olyannyira csakis egymással foglalkoztak, hogy G.w.M a stúdiómunkákkal is elmaradt. Szinte csak akkor voltak külön, ha a rapper a hétvégéken fellépésekre járt. „Csak nemrég vettem fel újra a fonalat, de már készülnek a dalok, sőt hamarosan klipet forgatunk. Hál’ isten, sokat vagyunk együtt, de természetesen a bulikra már Edina nélkül indulok. Óvom-féltem őt.”

Hamarosan új klipet forgatnak (Fotó: Archív)

„Túlságosan is! – vág közbe a kismama. – Még egy nehezebb szatyrot sem emelhetek meg – nevet fel. – Nem mondom, hogy nem esik jól ez az óriási odafigyelés, de még szoknom kell. És ez nemcsak a terhesség időszakára igaz. Korábban a napjaim jó részét az tette ki, hogy megbeszélésről megbeszélésre rohangáltam, közben gyerekeket neveltem, főztem, mostam, takarítottam. Ehhez képest most sokkal kevesebb a munka” – teszi hozzá, miközben párja nagyban bólogat. „Szerintem nem is volt egészséges az, amennyit ő gürizett. Egy nőnek a párja mellett épp annyit kell dolgoznia, amennyi jólesik neki. A férfi dolga, hogy eltartsa a családját. Ebből a szempontból régi vágású vagyok. És bár ezt Edina még szokja, látom rajta, hogy így sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!