Külföldi sztár

Chris Evans – Bemutatjuk a világ legszexibb pasiját!

Korábban olyan sztárok részesültek ebben az elismerésben, mint például George Clooney. A sármos színész inkább csak jót mulat rajta.

Ezek után alighanem még nagyobbat robban majd a Red One című karácsonyi film, amelyet a frissen legszexibbnek kikiáltott színész épp most forgat Dwayne Johnsonnal. A 41 éves Evans a Marvel-univerzum szuperhősfilmjeivel került Holly­wood fősodrába, a legtöbben Amerika Kapitányként ismerik. 2011-ben játszotta el először a szabadság őrzőjének önfeláldozó karakterét, és azóta jó párszor belebújt még a bőrébe. Hogy a jóképű színész miért éppen idén nyerte el a világ legszexibb férfijának járó címet a People magazinban, azt nem tudni, ő mindenesetre inkább jót mulatott az elismerésen. „A barátaim mostantól folyton ezzel fognak húzni, de legalább anyukám boldog lesz, dicsekedhet vele” – kommentálta a hírt.

Scarlett Johansson úgy tekint rá, mint a bátyjára (Fotó: Profimedia)

Scarlett csak jóbarát

Bostonban nőtt fel, akárcsak Ben Affleck vagy Matt Damon. Gyerekkorától elbűvölte a színészet, még nem volt húsz, amikor már a film fővárosában kergette a nagy álmot. Amióta úgy igazán berobbant a köztudatba, több szexi filmbeli partnernőjével megpróbálták összeboronálni a lapok. Például Scarlett Johansson­nal, akivel hét moziban is együtt szerepelt, de közös jelenetek sora ide vagy oda, nem szerettek egymásba. Ahogyan Ana de ­Armasszal sem, pedig épp most fejezték be harmadik közös filmjük forgatását. Igaz, a sajtó gyanakvása nem véletlen: a karriere kezdetén pár évig ­Jessica Biellel járt, később Minka Kelly volt a barátnője, de az utóbbi években már igyekszik a magánéletét megtartani magának.

A portugál Alba Baptista igazi szépség, ráadásul 16 évvel fiatalabb nála (Fotó: Profimedia)

16 évvel fiatalabb a szerelme

Jól értesültek azonban kikotyogták, hogy már több mint egy éve a portugál színésznő, Alba Baptista a szerelme, aki 25 évesen jóval fiatalabb nála. Hogy vajon megtalálta-e benne az igazit, azt nem tudni, mindenesetre a három testvér mellett felnőtt Evans nemrég arról beszélt, hogy szeretne végre megállapodni. „Abszolút arra vágyom, hogy családot alapítsak, és legyen feleségem, tőle pedig gyerekem, több is. Szeretek szeretni. A hagyományok embere vagyok, számomra fontosak a ceremóniák, a közös ünnepek – mesélte. Ha gyereke nem is született még, egy rendkívül fontos családtag van az életében: menhelyről befogadott kutyája, a bokszerkeverék Dodger, akivel elválaszthatatlanok. A színész még az eb nevét is a mellkasára tetováltatta. – Tudom, hogy minden gazdi ezt mondja a kedvencéről, de Dodger nagyon különleges társ. Megütöttem vele a főnyereményt” – mondja róla.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!